Page 1 of 1

Retrologue 2 from Absoulte 2 question

Posted: Mon May 02, 2016 9:22 am
by HowlingUlf
Is it possible to download Retrologue 2 and install it if you already have Cubase 8.5 + Retrologue 2?
And if so is there a point or does it make a difference?
Same same but different? :D

Re: Retrologue 2 from Absoulte 2 question

Posted: Mon May 02, 2016 9:38 am
by Romantique Tp
You can, but there would be zero difference.

Re: Retrologue 2 from Absoulte 2 question

Posted: Mon May 02, 2016 9:44 am
by HowlingUlf
Then I won't! :D Thanks!