Please add iConnect MIDI hardware support

Post Reply
User avatar
DLearyUS
Member
Posts: 324
Joined: Sun Nov 25, 2012 3:27 am
Contact:

Please add iConnect MIDI hardware support

Post by DLearyUS »

virtually every other controller app allows selection of available midi ports either wireless(virtual) or hardwired.

seems strange such an obvious feature is not available :(
Cubase v10.5 Pro / Win10-64 Pro/ Tascam FW-1884+FE8+FE8 / ART TubeOpto8 Xpander

User avatar
StefK
Junior Member
Posts: 160
Joined: Wed Jun 01, 2011 2:49 pm
Contact:

Re: Please add iConnect MIDI hardware support

Post by StefK »

DLearyUS wrote:virtually every other controller app allows selection of available midi ports either wireless(virtual) or hardwired.

seems strange such an obvious feature is not available :(
+1
Cubase 10.5|Reason 11.x|Halion6,HSO]|NI Komplete 11|VI-Labs Ravenscroft275
[WIN10|HACKINTOSH 10.15,7 ] GA-Z370-G7|8086K|64Gb|SAMSUNG-970|Thunderbolt3|UAD-Apollo.X6, LUNA
Win 7 |GA-X58|W3680|12Gb|SAMSUNG 850|ECHO-MIA
MacBook Pro|MR816:CSX| Maudio:FW410 | Line6:KB37

Draco02
New Member
Posts: 1
Joined: Tue Mar 24, 2015 8:12 am
Contact:

Re: Please add iConnect MIDI hardware support

Post by Draco02 »

Hello. When I create and save a User Template for Key Commands & Macros, they do not reappear in the User Template Load list the next time I start IC Pro. Is this a bug? Is there a fix on the horizon? Thanks.
DaRe DaViL

Post Reply

Return to “Cubase iC Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests