[FR] Edit STRIP-settings in "Channel Settings"window

Read only! All feature requests and suggestions for upcoming releases of Nuendo 6 can be posted here.
Locked
Niekbeem
Member
Posts: 531
Joined: Tue Aug 16, 2011 9:19 am
Location: Amsterdam
Contact:

[FR] Edit STRIP-settings in "Channel Settings"window

Post by Niekbeem » Mon Aug 11, 2014 3:26 pm

Why isn't it possible to edit the Strips' modules when in "Channel settings"-window (or "e"-window)?
Why are the Strips' modules taking so much real estate while one can only apply presets to them?

I'd love to see a totally-edittable-"Channel settings"-window where one can edit all channel settings without the need to open the Mix-Console (and have the risk that one has too narrow channel-modules which can't show the Strips' parameters)

Same counts for the Strips' module in the Main-Window-Track-Inspector.......

Niek/ Amsterdam
Nuendo 10 / Pro Tools Ultimate / Logic X / MixBus32C 5 / WaveLab 9.5
MacPro 5.1: 12Core 3.46GHz Intel Xeon/ 48GB RAM/ Mac OSX 10.13
MacBook Pro: 2.9 GHz Intel Core i9/ 32 GB RAM/ Mac OSX 10.14
MetricHalo ULN8 + 2882 / RME HDSPe MadiFace
Euphonix MC Pro

ErikG
Member
Posts: 529
Joined: Fri Dec 17, 2010 8:43 am
Contact:

Re: [FR] Edit STRIP-settings in "Channel Settings"window

Post by ErikG » Thu Aug 14, 2014 9:00 pm

What do you mean?
It has always been possible?
Filmlance, a Swedish production company producing drama and feature films.
11xNuendo, 5xPT
Dubstage with 4k Christie projection
8xMedia Composer, VFX, online, grading and more

Niekbeem
Member
Posts: 531
Joined: Tue Aug 16, 2011 9:19 am
Location: Amsterdam
Contact:

Re: [FR] Edit STRIP-settings in "Channel Settings"window

Post by Niekbeem » Fri Aug 15, 2014 6:46 am

In my system, I've never been able to edit the parameters of the strip while in the "e"- window. I can only load strip-presets there...I've to open the Mix-Console-window to be able to see the strips' knobs and metering....
If you are able to edit them, please tell me how you do that? It has been a big mystery for me why this hasn't been possible…so thanks in advance!

Niek/ Amsterdam.
Nuendo 10 / Pro Tools Ultimate / Logic X / MixBus32C 5 / WaveLab 9.5
MacPro 5.1: 12Core 3.46GHz Intel Xeon/ 48GB RAM/ Mac OSX 10.13
MacBook Pro: 2.9 GHz Intel Core i9/ 32 GB RAM/ Mac OSX 10.14
MetricHalo ULN8 + 2882 / RME HDSPe MadiFace
Euphonix MC Pro

Locked

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests