Move Clips Between Tracks

Read only! All feature requests and suggestions for upcoming releases of Nuendo 6 can be posted here.
Locked
ltf3
Member
Posts: 419
Joined: Sun Dec 19, 2010 5:15 pm
Contact:

Move Clips Between Tracks

Post by ltf3 » Wed Dec 17, 2014 2:54 am

Hi

I'd really like the Move To .... Function to have a drop down with a list of all Tracks.

Then I could right click on a clip and select a new track to move it to ... it would speed up my sorting - out process!

Thanks
Lee

Cubase 10, Nuendo 8, Cubasis ( gotta luv it ), Arturia Audio Fuse, OS 10.12.6, IMac Quad Core 3.2 GHz i7, 32GB RAM, Radeon Graphics 4GB

Oliver.Lucas
Senior Member
Posts: 1402
Joined: Wed Dec 15, 2010 11:26 pm
Contact:

Re: Move Clips Between Tracks

Post by Oliver.Lucas » Wed Dec 17, 2014 8:08 am

Great idea
Main machine: Hexacore 3.3 Cheese grater with USB3 and RME Raydat, 48GB RAM, Radeon HD 7970, Caldigit FASTA USB C, Intensity Pro, macOS 10.14
Avid ProTools S3

Locked

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest