Export does nothing - no window comes up

All topics on WaveLab 8 and WaveLab Elements 8
Post Reply
biloxi
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Aug 05, 2019 1:11 am
Contact:

Export does nothing - no window comes up

Post by biloxi » Mon Aug 05, 2019 1:18 am

I'm on Mac OS 10.13.6, WaveLab 8.5 and when I go to File > Export > Render - nothing happens. The export window doesn't come up.

I am also working from a PC at work, and when I render the montage there, it works fine.
But when I bring the same montage home and try to render on Mac, just nothing happens.

Anyone come across this? TIA!

bob99
Senior Member
Posts: 2527
Joined: Fri Jan 07, 2011 2:49 am
Contact:

Re: Export does nothing - no window comes up

Post by bob99 » Mon Aug 05, 2019 11:02 pm

biloxi wrote:
Mon Aug 05, 2019 1:18 am
I'm on Mac OS 10.13.6, WaveLab 8.5 and when I go to File > Export > Render - nothing happens. The export window doesn't come up.

I am also working from a PC at work, and when I render the montage there, it works fine.
But when I bring the same montage home and try to render on Mac, just nothing happens.

Anyone come across this? TIA!
Can you play the montage on the Mac? If you click the Render button at the bottom of the Master Section, does the Render window appear then? Is the work PC also running Wavelab 8.5 and was the montage created in 8.5? I haven't had any backward compatibility issues from 9.5, but there might be exceptions.

is there no error message when the render window doesn't open?

Post Reply

Return to “WaveLab 8 | WaveLab Elements 8”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest