Wavelab 8.5 not starting

All topics on WaveLab 8 and WaveLab Elements 8
Post Reply
woodylop
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Jul 05, 2016 4:26 am
Contact:

Wavelab 8.5 not starting

Post by woodylop » Tue Jul 05, 2016 4:32 am

Wavelab was working for awhile. I had used it for about a month and as of couple weeks ago it just stopped working. It attempts to start, it even shows that its running in the task manager but it just never pops up or opens. Iv tried uninstalling and reinstalling. Iv tried it before the wavelab updates and after installing the updates. I've even rolled my computer back a couple months to when it worked and still same issue.

Like i said, it was working flawlessly and now it just wont open but shows its running in the task manager.

Specs: Wavelab 8.5 64bit, windows 10 64bit, Processor: AMd Fx-6350 6-core 3.9ghz, 8gb RAM.

PG
Moderator
Posts: 6275
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: Wavelab 8.5 not starting

Post by PG » Tue Jul 05, 2016 10:55 am

What about removing the preferences?
C:\Users\[YourName]\AppData\Roaming\Steinberg\WaveLab 8.5
Philippe

woodylop
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Jul 05, 2016 4:26 am
Contact:

Re: Wavelab 8.5 not starting

Post by woodylop » Fri Jul 22, 2016 10:14 am

Sorry for the delay, iv not had internet at my studio for awhile and been busy with a normal job lol. I saw that suggestion elsewhere and have tried it again. Still no dice.

Post Reply

Return to “WaveLab 8 | WaveLab Elements 8”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests