Recording Issue

Post general topics related to Nuendo 6 here.
Post Reply
jvamos
Junior Member
Posts: 90
Joined: Wed Jun 26, 2013 5:29 pm
Contact:

Recording Issue

Post by jvamos » Fri Oct 10, 2014 9:53 pm

Hello All,

I have been using the same Raid configuration with multiple machines with no issue. On one of my newer systems though I have had it happen where Nuendo won't punch out of record for a short period of time and my machine seems to freeze. No audio is heard but after the pause i can see a strange long ghost region the duration about equal to that of the freeze. The region is ghostly as it can't be selected until I punch in and out again. It is quite troubling behaviour as it has happened now twice in a record session. I am not sure where the problems stems from. It comes with some graphical weirdness as well as no response from the disks. Any advice would be very helpful.

N6.0.7 Win7 64 i5 Haswell Areca Raid SAS

Josh

goodbyenine
Member
Posts: 226
Joined: Tue Dec 21, 2010 2:10 pm
Contact:

Re: Recording Issue

Post by goodbyenine » Sat Oct 11, 2014 5:05 pm

ASIO guard?
Late Mac Tower based studio (10.8.5) with N6.5 and 2nd N6.5 (10.8.5), RME Madi via 648, Nanoclock, M3000 x 4 Ext FX, Video via BM Decklink on MP, composition workstation Single Hexacore MP. Sync: MMC N6.5>N6.5. VE Pro 5 always online via slaves. UK TV Music production at 25fps 48k at all times. Softriad Raid management. Powercore 4 running via VE Pro slave, Altiverb hosted on slave as bank of Ext FX. Waves and other plugins. Kontakt 5 central to workflow.

jvamos
Junior Member
Posts: 90
Joined: Wed Jun 26, 2013 5:29 pm
Contact:

Re: Recording Issue

Post by jvamos » Thu Nov 06, 2014 6:49 pm

I believe it was just a disc speed issue and ASIO guard was preventing me from seeing it as such. It works well then I guess..

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests