Quicktime on Win7 64bit?

Post general topics related to Nuendo 6 here.
Post Reply
Brandy
Senior Member
Posts: 1045
Joined: Sat Dec 18, 2010 4:59 pm
Contact:

Quicktime on Win7 64bit?

Post by Brandy » Mon Dec 08, 2014 2:57 pm

I will mix a live concert soon and I want to play the movie along - I am an 100% audio dude and it is a long time ago that I had a video track in Nuendo. I remember that I was able to load the video with zero issues.

Now it seems that I have to install Quicktime on my DAW...?

Is this real?

If yes - is there anything important to know? Installing Quicktime on my Windows DAW just feels strange... but yesterday I even activated AERO and it was fine..

Should I just download and install the latest Quicktime release from the Apple page or are there any secrets like "oh you have to use V6 because V7 will make Nuendo crash all the time".

Thanks,
Brandy
Christoph Brandes | Iguana Studios | Freiburg/Germany | Facebook | C9.5 - N6.5 - WL9 and lots of stuff like that | still originally registered in deepest 2001

User avatar
Fredo
External Moderator
Posts: 2467
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:20 am
Contact:

Re: Quicktime on Win7 64bit?

Post by Fredo » Mon Dec 08, 2014 3:06 pm

Nope, just install QT and you are done.
The thing will not explode.

Fredo

Brandy
Senior Member
Posts: 1045
Joined: Sat Dec 18, 2010 4:59 pm
Contact:

Re: Quicktime on Win7 64bit?

Post by Brandy » Mon Dec 08, 2014 3:09 pm

One far day I might come over to you to present you a bottle of the best Whisky I can afford :-)

Thanks Fredo!
Brandy
Christoph Brandes | Iguana Studios | Freiburg/Germany | Facebook | C9.5 - N6.5 - WL9 and lots of stuff like that | still originally registered in deepest 2001

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests