No sound,Trigger2,Routing does not work.

Post general topics related to Nuendo 6 here.
Post Reply
User avatar
Dagga78
New Member
Posts: 39
Joined: Thu Oct 27, 2011 7:40 pm
Contact:

No sound,Trigger2,Routing does not work.

Post by Dagga78 » Tue Mar 17, 2015 12:09 pm

Hi

Have anyone else had this problem?
When I use Trigger2 on let's say snare drum. It trigger just fine in the beginning.
But the next time I open nuendo no sound comes out of that track. I see the levels jumping up and down but there is absolute silence...
Even when I remove the trigger plugin. Total silence.
I have also tried to re route the signal but still nothing.

It's like the signal does not get through to where I route it.

Here is what I did:

I duplicated the snare track, and inserted Trigger2 on the duplicated track, found the sound I wanted and everything worked fine.
The next day when I opened Nuendo there was only silence from the trigger track (keep in mind the levels where jumping up and down so there are stuff happening there).
I tried to remove the trigger plugin. Still no sound.
I tried to re-route the signal but still no sound.

I restarted Nuendo, now with no trigger plugin on the track. But there are still no sound.

The track refuses to send any audio anywhere, anymore...

Anyone know why this is happening and what to do to fix it?

I run the latest Nuendo (6.5.40 NEK) and Yosemite.

k-
Imac 27" 2017
4.2GHZ QC i7.
64gb 2400MHZ DDR4
ADM RADEON PRO 580 W/8GB VRAM

Macbook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
2,5 GHz Intel Core i7
16 BG 1600 MHz DDR3
NVIDIA GeForce GT 750M 2048 MB
Intel Iris Pro 1536 MB

Nuendo 6.5
Cubase Pro 8.5
Cubase Pro 9.0.1
Cubase Pro 9.0.20
Cubase Pro 10.0.5.72

twelvetwelve
Member
Posts: 900
Joined: Wed Dec 15, 2010 9:35 pm
Contact:

Re: No sound,Trigger2,Routing does not work.

Post by twelvetwelve » Wed Mar 18, 2015 1:36 am

Trigger2 working fine here on Windows.

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests