[ISSUE] Surround Panner V5 Automation becomes unwritable

Post general topics related to Nuendo 6 here.
Post Reply
Altiverb
New Member
Posts: 13
Joined: Mon Feb 14, 2011 6:20 pm
Contact:

[ISSUE] Surround Panner V5 Automation becomes unwritable

Post by Altiverb » Wed Apr 01, 2015 10:27 pm

I've experienced this issue several times now with Nuendo 6.5.XX 64bits (I'm currently on 6.5.30) on OSX 10.8.5, working on a 5.1 session.

Some automation parameters won't play after a while (open and close the session a few times). Even worse, I can't edit it anymore, it becomes grey. I can still see my entry points but that's it. And of course, it's not read anymore.

The 2 parameters involved : Surround Panner V5 signal width and Surround Panner V5 Front-Rear Pan. You'll see better with the screenshot I've attached. Do you have any clue ?
Capture d’écran 2015-04-01 à 23.21.10.png
Surround Panner V5 Automation Problem
(46.7 KiB) Not downloaded yet

User avatar
audiomonkeys
Junior Member
Posts: 142
Joined: Fri Apr 20, 2012 9:25 pm
Contact:

Re: [ISSUE] Surround Panner V5 Automation becomes unwritable

Post by audiomonkeys » Wed Apr 01, 2015 11:36 pm

Altiverb,

it would help if you arm the automation ( R & W) on those tracks

cheers ;)
Nuendo 10.2.10 , Video Decoder for Avid DNxHD(R) Spectralayers Pro 6 Pro Tools Ultimate 2019.10
Mac Pro 5.1 3.33 Ghz - 12 core, 32 Bg RAM. OS10.12.6 Smart AV Tango +12 fader Ext, Dolby Atmos Suite, Blackmagic Intensity Pro - 5 litres of good Japanese Sake (and more coming) and 100% no CRACK plugins

Altiverb
New Member
Posts: 13
Joined: Mon Feb 14, 2011 6:20 pm
Contact:

Re: [ISSUE] Surround Panner V5 Automation becomes unwritable

Post by Altiverb » Thu Apr 02, 2015 6:14 pm

Hey Audiomonkeys,

Of course it was already activated and I tried a lot of things before posting. I've been working on nuendo since 2003, so I'm not a newbie anymore ;)

Well, the only solution is to close the session, reopen it and you can access it again. It seems that nuendo desactivates these automation parameters by itself to prevent any CPU peak or something.

Can a steinberg programmer confirm this hypothesis ?

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests