How to assign output of multiple tracks at once

Post general topics related to Nuendo 6 here.
Post Reply
Fast Trax
New Member
Posts: 7
Joined: Sun Nov 10, 2013 4:55 pm
Contact:

How to assign output of multiple tracks at once

Post by Fast Trax » Sat Apr 04, 2015 7:56 pm

I select multiple tracks then want to assign them to a group (I have multiple groups). However, Nuendo 6 assigns them sequentially, so if I have 3 groups, the first selected track is assigned to group 1, the next selected track is assigned to group 2, etc.

How do I select multiple tracks and assign them to the same group?

Getalife2
Member
Posts: 573
Joined: Sat May 24, 2014 3:32 pm
Contact:

Re: How to assign output of multiple tracks at once

Post by Getalife2 » Sat Apr 04, 2015 9:16 pm

Shift + Alt
N10.0.20 - i7 5960X/32 GB at 4.3GHz with x7 SSDs - Win 7/64 - 2x RME MADI - 3X UAD-2 Quad - VEP

neilwilkes
Senior Member
Posts: 1078
Joined: Thu Dec 16, 2010 11:55 am
Contact:

Re: How to assign output of multiple tracks at once

Post by neilwilkes » Mon Apr 06, 2015 10:47 am

Or else select all tracks, hit Q-Link & assign from there
www.opusproductions.com
Intel E5-2687W 8-core Xeon, 32Gb RAM, Windows 7 Pro x64, RME RayDAT, UAD-2 Octo x2 & Quad x2 (fully loaded), Adam A7 x5, WK ID Console
Nuendo 1-6, Cubase 6-7, WaveLab 5-7, DTS/DD encoders, Surround Edition etc, Waves Mercury
Blu-Ray authoring, DVD authoring & high resolution audio specialists.

Detailed Specs on request

Fast Trax
New Member
Posts: 7
Joined: Sun Nov 10, 2013 4:55 pm
Contact:

Re: How to assign output of multiple tracks at once

Post by Fast Trax » Wed Apr 08, 2015 3:44 am

Thank you!

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests