VE Pro routing

Post general topics related to Nuendo 6 here.
Post Reply
Aldersyde
Member
Posts: 263
Joined: Sat Sep 14, 2013 2:27 pm
Contact:

VE Pro routing

Post by Aldersyde » Sun Jun 28, 2015 3:48 am

Is there a way to route VE Pro directly through my audio hardware, bypassing Nuendo?

User avatar
Dietz
Member
Posts: 235
Joined: Sat Dec 18, 2010 5:40 pm
Location: Vienna / Europe
Contact:

Re: VE Pro routing

Post by Dietz » Fri Jul 03, 2015 12:46 pm

Yes, there is. Just open VE Pro as a stand-alone application, not in server mode. You will have to use (virtual) MIDI instead of VST connections, and you won't be able to route audio directly from Nuendo to VE Pro.

Be aware that in this case your audio hardware will have to support multi-client operation if you want to use VE Pro side-by-side with Nuendo on the same machine.

For more questions visit Vienna Symphonic Library's own forum: -> http://www.vsl.co.at

HTH,
/Dietz

| audio | engineering | music | production |
| soundware | development |

| Nuendo versions from 5.5.6 to 10.1.0 | on various systems and platforms |
| Steinberg user since the 80ies | Nuendo user and forum member since 2000 |

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest