Instument Set Synthesizers for S3

Discuss all Sequel related topics.
Post Reply
iRan
Member
Posts: 276
Joined: Sun Dec 26, 2010 12:52 pm
Contact:

Instument Set Synthesizers for S3

Post by iRan » Sun Jul 15, 2012 4:56 pm

Will the Instument Set Synthesizers ever be updated to HSSE for Sequel 3.
strange how your going backwards wth this, payed for it when I had Sequel 2
Cubase Pro 10, HALion 6, Steinberg UR824,
Yamaha Headphones Yamaha KX61 Yamaha Monitors
27 inch iMac i7 Quad Core iPad Air with iC Pro.
6 Core PC. Roland Vdrums

User avatar
JHP
Member
Posts: 756
Joined: Wed Nov 03, 2010 1:58 pm
Contact:

Re: Instument Set Synthesizers for S3

Post by JHP » Wed Jul 18, 2012 4:29 pm

Hi, :)
I doubt that there will be an update for Instument Set Synthesizers. :(

Greetings,
JHP
Jan Peters, QA
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!

iRan
Member
Posts: 276
Joined: Sun Dec 26, 2010 12:52 pm
Contact:

Re: Instument Set Synthesizers for S3

Post by iRan » Sun Jul 22, 2012 8:06 pm

Well I think that's to bad, it had I nice set of midi loops and sound :cry:
Cubase Pro 10, HALion 6, Steinberg UR824,
Yamaha Headphones Yamaha KX61 Yamaha Monitors
27 inch iMac i7 Quad Core iPad Air with iC Pro.
6 Core PC. Roland Vdrums

Funkhouser
New Member
Posts: 15
Joined: Mon Sep 26, 2011 12:04 pm
Contact:

Re: Instument Set Synthesizers for S3

Post by Funkhouser » Thu Aug 16, 2012 4:12 pm

Hi,

but you can use the Synthesizer set in Sequel 3, you only have to install HALion One from your Sequel 2 Medium.

I attached two screenshots

first where you find the installer on the Sequel 2 Medium

second how to setup the Sequel 3 MediaBay to see the MIDI Loops from the Synthesizer set.

Hope this will help you!
Cheers,
marcel
HALion One setup.JPG
(89.24 KiB) Not downloaded yet
Synthesizer.JPG
(116.59 KiB) Not downloaded yet

iRan
Member
Posts: 276
Joined: Sun Dec 26, 2010 12:52 pm
Contact:

Re: Instument Set Synthesizers for S3

Post by iRan » Fri Aug 17, 2012 4:51 pm

Agree I Have HALion One installed and Synthesizer set..
but it has to do with the way Steinberg keeps changing instruments around.
and always dropping them in a short period after there released with no support.
The money I have spent over the years on Steinberg VSTi's :evil:
Not to crazy about SE versions also, could of made HS full a standard
product with there Daw's ...
and Continue something they Started.....
Cubase Pro 10, HALion 6, Steinberg UR824,
Yamaha Headphones Yamaha KX61 Yamaha Monitors
27 inch iMac i7 Quad Core iPad Air with iC Pro.
6 Core PC. Roland Vdrums

Post Reply

Return to “Sequel”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest