no sound with axiom oxigen25 in Sequel3 virtual instruments

Discuss all Sequel related topics.
Post Reply
denn1601
New Member
Posts: 1
Joined: Wed Feb 03, 2016 10:49 pm
Contact:

no sound with axiom oxigen25 in Sequel3 virtual instruments

Post by denn1601 » Wed Feb 03, 2016 11:05 pm

I recently replaced my Mobo and therefore had to do a reinstall. Went all fine except for that I don't get my keyboard controller hooked up again. There is activity as I see the indicator in the pilot zone blink, but the oxigen25 doesn't seem to communicate with the virtual instruments in sequel3 (proloque and halion). They do produce sound when I use the virtual keyboard. Also the transport keys on the controller do work. It is just the keys that don't trigger notes in Halion and Prologue. I tried all the basic troubleshooting (did all the updates, restarted a dozen times etc) and are running out of ideas now ... Can anyone help me out?

I use a windows 7 PC with an i5 skylake processor combined with a firebox audiointerface (firewire). Sequel recognises its ASIO without any problem. playbacking older project is also possible.

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 17276
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: no sound with axiom oxigen25 in Sequel3 virtual instrume

Post by Martin.Jirsak » Sun Feb 14, 2016 11:12 am

Hi,

It seems the MIDI signal is not routed to the track. Is the Record Enable button active?
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

Post Reply

Return to “Sequel”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests