Using Nanologue IAA in Cubasis - Preset doesn't save w/proj

Post Reply
marsxmarsx
New Member
Posts: 18
Joined: Sun Dec 28, 2014 6:25 am
Contact:

Using Nanologue IAA in Cubasis - Preset doesn't save w/proj

Post by marsxmarsx » Tue May 02, 2017 8:24 am

I'm surprised that Nanologue, made by Steinberg, DOES NOT save the selected preset with a project in Cubasis 2.1 and yet, Sampletank written by IK Multimedia, DOES save the selected preset with a project in Cubasis 2.1.

Am I missing something? Anyone know if this will be fixed someday soon?

Thanks!

User avatar
LSlowak
Steinberg Employee
Posts: 2432
Joined: Thu Aug 08, 2013 12:36 pm
Contact:

Re: Using Nanologue IAA in Cubasis - Preset doesn't save w/p

Post by LSlowak » Tue May 02, 2017 2:55 pm

Hi marsxmarsx,

Nanologue allows to save presets in the app itself.

Best,
Lars
Lars Slowak - Project Management & Team lead Cubasis
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

marsxmarsx
New Member
Posts: 18
Joined: Sun Dec 28, 2014 6:25 am
Contact:

Re: Using Nanologue IAA in Cubasis - Preset doesn't save w/p

Post by marsxmarsx » Wed May 03, 2017 2:10 am

Hi Lars,

I know. That means, if I understand correctly, that when I bring up a project, I have to go into Nanologue and the recall either the factory preset or the User Preset I saved for a project, which means, of course, that I have to keep track somewhere of what preset I used in Nanologue. Considering a non-Steinberg app, like Sampletank, automatically seems to store whatever preset you use in a project, I would think a Steinberg instrument could easily have that capability. Am I wrong? Is it something being considered as an update?

Thanks,
Wade

Post Reply

Return to “Nanologue”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest