Sidechain Any Parameter

All feature requests and suggestions for upcoming releases of Cubase Pro 8, Cubase Artist 8 and Cubase Elements 8 can be posted here.
Locked
User avatar
OxygenBeats
Member
Posts: 319
Joined: Fri Dec 20, 2013 8:39 am
Location: Oregon
Contact:

Sidechain Any Parameter

Post by OxygenBeats » Sun Oct 23, 2016 7:32 pm

Hi, I recently found out that you could sidechain any automatable parameter inside Reaper. It would be great to have this in Cubase.

Currently, you can only sidechain using certain plugins, and only sidechain certain things. Correct me if I'm wrong. But if I'm right, we really need to catch up to Reaper in this regard. Would be so powerful!

tim_heinrich
Member
Posts: 287
Joined: Thu Mar 07, 2013 12:38 pm
Contact:

Re: Sidechain Any Parameter

Post by tim_heinrich » Sun Oct 23, 2016 9:05 pm

Great idea

User avatar
estrica2000
Member
Posts: 341
Joined: Sun Dec 01, 2013 5:55 pm
Contact:

Re: Sidechain Any Parameter

Post by estrica2000 » Mon Oct 24, 2016 2:07 pm

+1
OSX Mavericks, Cubase 7.5.4 64 bit

bny2013
New Member
Posts: 16
Joined: Tue Sep 03, 2013 8:38 pm
Contact:

Re: Sidechain Any Parameter

Post by bny2013 » Mon Oct 24, 2016 11:43 pm

+1

MHoughton
Member
Posts: 211
Joined: Tue Jun 04, 2013 2:00 pm
Contact:

Re: Sidechain Any Parameter

Post by MHoughton » Tue Oct 25, 2016 8:11 am

+1. Though it would be nice to go one further than Reaper and allow *any* parameter to modulate any other. Eg in Reaper I can't link send levels and fader level in this way.

Locked

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest