PLEASE eliminate hovering in the mixer!

All feature requests and suggestions for upcoming releases of Cubase Pro 8, Cubase Artist 8 and Cubase Elements 8 can be posted here.
User avatar
DaDa
Member
Posts: 456
Joined: Thu Dec 16, 2010 3:22 am
Contact:

Re: PLEASE eliminate hovering in the mixer!

Post by DaDa » Thu Jan 28, 2016 5:39 am

StrangeDaysOnEarth wrote:Yes unfortunately it turns out to have been a half-done job.
Yep, that's how they do it ...
( ... and thanks JM, the question was somewhat rhetorical )
... and yes, it's getting better ... as years go by ;-)

They are slow, with all the issues ... and new stuff, bringing new issues.
Some time ago, I campaigned for Steinberg to go Cubase only.
At least halt everything else, till the majority of fixes is done and all features work es expected.
Maybe I should bring that back ?!
8-)

Jan
Intel Z87 | i5 4670K @ 4x 4,2gHz | 16gb RAM | 6850 silent | 37", 2x 24", 22" LCDs|
System SSD | 7tb Data HDs
RME RayDat | Focusrite Scarlett 18i8 | Steinberg UR 824
Win7 SP1 64bit | Cubase 8.5.20 64bit | Samplitude X3 64bit
Sony VAIO | Intel 2x 2,4 gHz | Win 7 SP1 64bit | Cubase 6.5.5
Steinberg user since Commodore

User avatar
StrangeDaysOnEarth
Junior Member
Posts: 93
Joined: Thu Nov 13, 2014 9:36 am
Location: Australia
Contact:

Re: PLEASE eliminate hovering in the mixer!

Post by StrangeDaysOnEarth » Tue Feb 16, 2016 9:30 am

And another half-done job, or one step forward and one step back. 8.5.1 now has the better hovering throughout (except panners), but the buttons are now unresponsive to clicking.
website: www.strangedays.earth
soundcloud: www.soundcloud.com/strangedaysonearth
facebook: www.facebook.com/strangedaysonearth
itunes: www.itunes.apple.com/strangedaysonearth

| iMac 5K 27" 4.2GHz i7, 24GB RAM, 1TB SSD | LaCie RAID |
| Mac OSX.13.6 | Cubase 10.0.10 | Wavelab Pro 9.0.3 | Halion 5.1.1 |
| CMC-TP | CMC-QC | Steinberg UR22 | RME FF400 | MOTU Midi Express 128 |

User avatar
DaDa
Member
Posts: 456
Joined: Thu Dec 16, 2010 3:22 am
Contact:

Re: PLEASE eliminate hovering in the mixer!

Post by DaDa » Sat Feb 20, 2016 4:24 am

Well, you still need to perform mouse artistic, to compare cue send levels.
There is still only one value shown at a time !
Hovering is NOT eliminated, yet.
:|
I had some mere hopes, after so many years without cue send levels,
they might bring them back ...
What I fool I am ...
8-)

I have to admit, that the switch bug does not affect me that much.
I seem to have pretty good control over my mouse movements, so most of the time, the switches work.
Still this is pretty annoying, as you get the feeling it works reliable and just then, it fails.
Very NOT "pro" !
Definitely needs a quick-fix !
8-)

Jan
Intel Z87 | i5 4670K @ 4x 4,2gHz | 16gb RAM | 6850 silent | 37", 2x 24", 22" LCDs|
System SSD | 7tb Data HDs
RME RayDat | Focusrite Scarlett 18i8 | Steinberg UR 824
Win7 SP1 64bit | Cubase 8.5.20 64bit | Samplitude X3 64bit
Sony VAIO | Intel 2x 2,4 gHz | Win 7 SP1 64bit | Cubase 6.5.5
Steinberg user since Commodore

BM-TSR
Junior Member
Posts: 144
Joined: Sat Jan 02, 2016 10:56 am

Re: PLEASE eliminate hovering in the mixer!

Post by BM-TSR » Sat Feb 20, 2016 2:23 pm

"The Hovering Control design" has finally got a name :shock:

Get rid of it all together is my take on it. I just wanna swipe my eyes across the board to see all relevant info (like on a real console)

It was slowly getting better....................... Then they manage to introduce the "Intelligent Name Abbreviation"....... again. Slightly changing the GUI with every small update is soooo frustrating.

Why do they have to change/add all those small unimportant things when release smaller updates. I want those to be mainly fixes.

User avatar
DaDa
Member
Posts: 456
Joined: Thu Dec 16, 2010 3:22 am
Contact:

Re: PLEASE eliminate hovering in the mixer!

Post by DaDa » Sun Feb 21, 2016 2:45 am

Yep, the abbreviations are a constant source of frustration, since years. They need to go ...
As it seems, the majority does not want them ... probably some VIPs do.

Jan
Intel Z87 | i5 4670K @ 4x 4,2gHz | 16gb RAM | 6850 silent | 37", 2x 24", 22" LCDs|
System SSD | 7tb Data HDs
RME RayDat | Focusrite Scarlett 18i8 | Steinberg UR 824
Win7 SP1 64bit | Cubase 8.5.20 64bit | Samplitude X3 64bit
Sony VAIO | Intel 2x 2,4 gHz | Win 7 SP1 64bit | Cubase 6.5.5
Steinberg user since Commodore

Locked

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests