Komplet kontrol Native instruments

All feature requests and suggestions for upcoming releases of Cubase Pro 8, Cubase Artist 8 and Cubase Elements 8 can be posted here.
Locked
marcus82
Member
Posts: 219
Joined: Thu Mar 15, 2012 8:32 am
Contact:

Komplet kontrol Native instruments

Post by marcus82 »

I want official support for this keyboard. No more mackie control.
I have to reset the connection every time i start up ant in between when i,am working on a project.
This is such a hassle.
Last edited by marcus82 on Tue Jul 12, 2016 6:41 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3969
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: Komplet kontrol Native instruments

Post by Prock »

Is this because of the issue listed in the link or something else? Please provide more detail.

viewtopic.php?f=228&t=74134

Regards 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.5.20, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

marcus82
Member
Posts: 219
Joined: Thu Mar 15, 2012 8:32 am
Contact:

Re: Komplet kontrol Native instruments

Post by marcus82 »

Hi Mr Pronk,

Reading your list of problem i think that the issues that you have are not the same as mine, but i can be wrong.


Here is a more detailed explanation of the problem i,am having:

I use my keyboard by setting up a mackie control.
This was recommended by native instruments when setting up the komplete kontrol to work.
It doesn't matter if i restart cubase with the keyboard on.
I just have to select the keyboard for the midi in ant midi out ant push the rest knob every time i start up cubase.
The connection will go from time to time in between using cubase. This will request me to reset the connection.

I think the official support list for midi devices is weak.
I just don't get that for such a populair keyboard like the komplete kontrol official support is not added.

Locked

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests