MediaBay - no sound?

Use this forum for an overview of collected issues and to report new ones.
Post Reply
june11
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Jul 14, 2018 1:53 pm
Contact:

MediaBay - no sound?

Post by june11 » Sat Jul 14, 2018 2:07 pm

Cubase 8.5
When selecting audio files in MediaBay, I don't hear their sound. I click on the file, and also on the play button in the previewer below, but no sound.
I have to drag them into Groove Agent to hear what they sound like.
What can I do?
Thanks!
Jan
Schermafbeelding 2018-07-14 om 14.39.28.png
(342.2 KiB) Not downloaded yet

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 12255
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: MediaBay - no sound?

Post by Martin.Jirsak » Mon Jul 16, 2018 9:49 am

Hi and welcome,

Open VST Connections. In the Studio tab add a Monior 1 bus and route it to your main output. All Cubase previews are routed to this Monitor 1 bus internally. Then open Outputs tab and set the Stereo Out bus to Not Connected (to don't get the output signal twice).
Martin Jirsak
http://www.cubase-training.com/EN/

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

june11
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Jul 14, 2018 1:53 pm
Contact:

Re: MediaBay - no sound?

Post by june11 » Mon Aug 06, 2018 6:33 pm

problem solved, thanks a lot Martin!

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest