Bug?: option-click and single-line staves

Discussions about our next-generation scoring application, Dorico.

Bug?: option-click and single-line staves

Postby tonywardarts » Wed Apr 12, 2017 1:43 pm

I've noticed that option-clicking to duplicate objects does not seem to be working for instruments with one-line staves. Is this a known issue?
Tony Ward
tonywardarts.com
Dorico 1.0.30, MacOS 10.12.6 beta

I dive into new/beta versions like birds dive into plate glass.
User avatar
tonywardarts
Junior Member
 
Posts: 147
Joined: Sat Oct 15, 2016 6:26 pm
Location: Madison, WI
Has thanked: 63 times
Been thanked: 58 times

Re: Bug?: option-click and single-line staves

Postby Daniel at Steinberg » Wed Apr 12, 2017 5:10 pm

Yes, it is, and indeed we have already fixed it in our development builds, so this won't trouble you once the next update is available.
User avatar
Daniel at Steinberg
Steinberg Employee
 
Posts: 4201
Joined: Mon Nov 12, 2012 10:35 am
Has thanked: 104 times
Been thanked: 3377 times


Return to Dorico

Who is online

Users browsing this forum: LeifG and 4 guests