Bug?: option-click and single-line staves

Discussions about our next-generation scoring application, Dorico.
Post Reply
User avatar
tonywardarts
Junior Member
Posts: 159
Joined: Sat Oct 15, 2016 6:26 pm
Location: Madison, WI
Contact:

Bug?: option-click and single-line staves

Post by tonywardarts » Wed Apr 12, 2017 1:43 pm

I've noticed that option-clicking to duplicate objects does not seem to be working for instruments with one-line staves. Is this a known issue?
Tony Ward
tonywardarts.com
Dorico 1.1, MacOS 10.12.6 beta

I dive into new/beta versions like birds dive into plate glass.

User avatar
Daniel at Steinberg
Moderator
Posts: 4974
Joined: Mon Nov 12, 2012 10:35 am
Contact:

Re: Bug?: option-click and single-line staves

Post by Daniel at Steinberg » Wed Apr 12, 2017 5:10 pm

Yes, it is, and indeed we have already fixed it in our development builds, so this won't trouble you once the next update is available.

Post Reply

Return to “Dorico”

Who is online

Users browsing this forum: Robby Poole and 22 guests