problem loading Dorico

Discussions about our next-generation scoring application, Dorico.

problem loading Dorico

Postby ctrumpet » Thu Jun 08, 2017 8:38 pm

I have a strange problem.

I installed waves 9.1 but I don't want to use it anymore, however Dorico keeps looking for the waves folder when I load Dorico. I have to cancel the search in order to use the program. Not a huge problem, but it is a bit annoying. Is there some way to stop Dorico from looking for waves au plug ins?
ctrumpet
New Member
 
Posts: 15
Joined: Wed Dec 07, 2016 5:08 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: problem loading Dorico

Postby Daniel at Steinberg » Thu Jun 08, 2017 8:41 pm

Dorico doesn't look for Audio Unit plug-ins, only VST plug-ins. You could try uninstalling the Waves plug-ins via the Waves Central application.
User avatar
Daniel at Steinberg
Steinberg Employee
 
Posts: 4201
Joined: Mon Nov 12, 2012 10:35 am
Has thanked: 104 times
Been thanked: 3377 times

Re: problem loading Dorico

Postby ctrumpet » Fri Jun 09, 2017 8:17 am

Thank you. I solved the problem by deleting the waves. vst files.

Learned a lot in the process.

Thank you for replying.
ctrumpet
New Member
 
Posts: 15
Joined: Wed Dec 07, 2016 5:08 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Dorico

Who is online

Users browsing this forum: fratveno, MarcLarcher, o7w4, Robby Poole and 6 guests