problem loading Dorico

Discussions about our next-generation scoring application, Dorico.
Post Reply
ctrumpet
New Member
Posts: 15
Joined: Wed Dec 07, 2016 5:08 am
Contact:

problem loading Dorico

Post by ctrumpet » Thu Jun 08, 2017 8:38 pm

I have a strange problem.

I installed waves 9.1 but I don't want to use it anymore, however Dorico keeps looking for the waves folder when I load Dorico. I have to cancel the search in order to use the program. Not a huge problem, but it is a bit annoying. Is there some way to stop Dorico from looking for waves au plug ins?

User avatar
Daniel at Steinberg
Moderator
Posts: 5453
Joined: Mon Nov 12, 2012 10:35 am
Contact:

Re: problem loading Dorico

Post by Daniel at Steinberg » Thu Jun 08, 2017 8:41 pm

Dorico doesn't look for Audio Unit plug-ins, only VST plug-ins. You could try uninstalling the Waves plug-ins via the Waves Central application.

ctrumpet
New Member
Posts: 15
Joined: Wed Dec 07, 2016 5:08 am
Contact:

Re: problem loading Dorico

Post by ctrumpet » Fri Jun 09, 2017 8:17 am

Thank you. I solved the problem by deleting the waves. vst files.

Learned a lot in the process.

Thank you for replying.

Post Reply

Return to “Dorico”

Who is online

Users browsing this forum: Eric Falley, MiloDC, o7w4, pianoleo and 11 guests