Clip playing, but no source?

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
Post Reply
theophilos666
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Jun 18, 2018 12:06 am
Contact:

Clip playing, but no source?

Post by theophilos666 » Mon Jun 18, 2018 12:11 am

An audio clip I removed keeps playing, but it is not located on any tracks. I have about 25 tracks, and troubleshooted by muting them one-by-one.
Can't seem to figure out where this is coming from. Any ideas?

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3054
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: Clip playing, but no source?

Post by Prock » Wed Jun 20, 2018 1:40 am

A hidden 26th track? ;)

Seriously though... click on the "Visibility" tab at the top of the inspector and see if any tracks are hidden.

Regards 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 9.5.41, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

alexis
Grand Senior Member
Posts: 4418
Joined: Tue Dec 21, 2010 7:55 pm
Contact:

Re: Clip playing, but no source?

Post by alexis » Wed Jun 20, 2018 2:33 am

Also, iirc Track Versions might hold a hidden track you can hear.
Alexis

-Cubase "Safe Start Mode" (CTRL-ALT-SHIFT)
-Get variable-tempo audio to follow a grid here,
-Replacing freely-timed section into a variable tempo project

Cubase 9.0.20; i5-4570 3.2GHz, 16GB RAM; W10 Pro 64-bit on Samsung SSD 840 Pro 256GB; Seagate 1TB SATA 600 Audio; UR28M; Motif8; UAD-2 Solo; Jamstix 3.6; RevoicePro3.3; EZDrummer 2

delta
New Member
Posts: 26
Joined: Wed Jan 12, 2011 2:51 am
Contact:

Re: Clip playing, but no source?

Post by delta » Wed Jun 20, 2018 10:42 am

Hi

Using a chordtrack?

Delta

User avatar
planarchist
Senior Member
Posts: 1593
Joined: Sat Sep 10, 2011 10:50 am
Location: UK.
Contact:

Re: Clip playing, but no source?

Post by planarchist » Wed Jun 20, 2018 11:41 am

Apart from what has already been suggested which are all good suggestions.

theophilos666 wrote:
Mon Jun 18, 2018 12:11 am
I have about 25 tracks, and troubleshooted by muting them one-by-one.
Can't seem to figure out where this is coming from. Any ideas?
Did the audio stop when they were all muted?

I'd look at the mixer for a start, that will show activity on the meters?
Nic

Cubase Pro 9.5.21, Abs.Collec.3, i7 4770K 3.5GHz, 32 Gig RAM, Windows 10 Pro 64 bit, Steinberg CI2+, S'berg Midex 8.
Cubase Pro 9.5.30, Abs.Collec.3, i7 920 2.67Ghz , 24Gig RAM, Windows 7 Ult 64 bit SP1, Yamaha THR5.

Cubase Elements 9.40 on Windows 10 Laptop, i7-2760QM 8Gig RAM, Sonic Port VX.
Cubasis 2.5 iPad Mini 4 64GB

Post Reply

Return to “General”