Clip playing, but no source?

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
Post Reply
theophilos666
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Jun 18, 2018 12:06 am
Contact:

Clip playing, but no source?

Post by theophilos666 » Mon Jun 18, 2018 12:11 am

An audio clip I removed keeps playing, but it is not located on any tracks. I have about 25 tracks, and troubleshooted by muting them one-by-one.
Can't seem to figure out where this is coming from. Any ideas?

User avatar
Prock
Senior Member
Posts: 2755
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: Clip playing, but no source?

Post by Prock » Wed Jun 20, 2018 1:40 am

A hidden 26th track? ;)

Seriously though... click on the "Visibility" tab at the top of the inspector and see if any tracks are hidden.

Regards 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 9.5.30, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: VB3, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

alexis
Grand Senior Member
Posts: 4426
Joined: Tue Dec 21, 2010 7:55 pm
Contact:

Re: Clip playing, but no source?

Post by alexis » Wed Jun 20, 2018 2:33 am

Also, iirc Track Versions might hold a hidden track you can hear.
Alexis

-Cubase "Safe Start Mode" (CTRL-ALT-SHIFT)
-Get variable-tempo audio to follow a grid here,
-Replacing freely-timed section into a variable tempo project

Cubase 9.0.20; i5-4570 3.2GHz, 16GB RAM; W10 Pro 64-bit on Samsung SSD 840 Pro 256GB; Seagate 1TB SATA 600 Audio; UR28M; Motif8; UAD-2 Solo; Jamstix 3.6; RevoicePro3.3; EZDrummer 2

delta
New Member
Posts: 26
Joined: Wed Jan 12, 2011 2:51 am
Contact:

Re: Clip playing, but no source?

Post by delta » Wed Jun 20, 2018 10:42 am

Hi

Using a chordtrack?

Delta

User avatar
planarchist
Senior Member
Posts: 1373
Joined: Sat Sep 10, 2011 10:50 am
Location: UK.
Contact:

Re: Clip playing, but no source?

Post by planarchist » Wed Jun 20, 2018 11:41 am

Apart from what has already been suggested which are all good suggestions.

theophilos666 wrote:
Mon Jun 18, 2018 12:11 am
I have about 25 tracks, and troubleshooted by muting them one-by-one.
Can't seem to figure out where this is coming from. Any ideas?
Did the audio stop when they were all muted?

I'd look at the mixer for a start, that will show activity on the meters?
Nic

Cubase Pro 9.5.21, Abs.Collec.3, i7 4770K 3.5GHz, 32 Gig RAM, Windows 10 Pro 64 bit, Tascam US1800, S'berg Midex 8.
Cubase Pro 9.5.30, Abs.Collec.3, i7 920 2.67Ghz , 24Gig RAM, Windows 7 Ult 64 bit SP1, Steinberg CI2+, Yamaha THR5.

Cubase Elements 9.40 on Windows 10 Laptop, i7-2760QM 8Gig RAM, Sonic Port VX.
Cubasis 1.9.9 iPad Mini 4 64GB

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests