Is there any way to export Arrangement track locators to separate tracks?

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
Post Reply
Xtigma
Junior Member
Posts: 140
Joined: Thu Dec 16, 2010 12:32 pm
Contact:

Is there any way to export Arrangement track locators to separate tracks?

Post by Xtigma » Thu Aug 30, 2018 10:15 am

Hi, what I would like to do is export each of my arrangement locators (region1, region2 etc) to separate individual mixdowns, is this possible somehow ?

Thanks!

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 16959
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: Is there any way to export Arrangement track locators to separate tracks?

Post by Martin.Jirsak » Thu Aug 30, 2018 11:51 am

Hi,

No, but you can export Cycle Markers. So make a Cycle Markers out of your Arranger events.
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

Xtigma
Junior Member
Posts: 140
Joined: Thu Dec 16, 2010 12:32 pm
Contact:

Re: Is there any way to export Arrangement track locators to separate tracks?

Post by Xtigma » Thu Aug 30, 2018 11:59 am

ok great that could work! thanks!

RealRaven2000
New Member
Posts: 49
Joined: Sun Aug 09, 2015 12:11 pm
Contact:

Re: Is there any way to export Arrangement track locators to separate tracks?

Post by RealRaven2000 » Tue Jun 18, 2019 9:16 pm

" So make a Cycle Markers out of your Arranger events."
that's a ton of work manually; is there any way to do it automatically? I tried dragging and copying but the tracks to not communicate with each other.
Cubase 9.5 Pro | Win 7 | i7 6700 Quad Core | MSI B150A MS-7978 | 16 GB DDR4-2133 | Steinberg UR824 | M-Audio Delta 1010 | nVidia GeForce GTX 960
Using mainly Waves / iZotope / FabFilter / IK-Multimedia Plugins.

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 16959
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: Is there any way to export Arrangement track locators to separate tracks?

Post by Martin.Jirsak » Tue Jun 25, 2019 9:50 am

Hi,

Unfortunately I don't think this is possible. I can't see any way.
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests