Moving plugins

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
Post Reply
funkman
Member
Posts: 438
Joined: Thu Dec 16, 2010 6:52 pm
Contact:

Moving plugins

Post by funkman » Sun Apr 07, 2019 2:00 pm

hi,cubase has put some plugins into "other" folder,eg audio damage adverb2.
I have a folder called reverb in c/programfiles/steinberg/vst plugins which i want it to be in.
I cant find the "other" folder anywhere on my pc
is there anyway i can get this moved without having to go to plugin manager and create a new plugin list?
PC, Windows 10,AMD Phenom II X6 1090T Processor,3.20GHz,8GB Ram. Focusrite Saffire Pro 24 Interface,Novation Nocturn 25.

User avatar
planarchist
Senior Member
Posts: 1601
Joined: Sat Sep 10, 2011 10:50 am
Location: UK.
Contact:

Re: Moving plugins

Post by planarchist » Mon Apr 08, 2019 7:12 am

funkman wrote:
Sun Apr 07, 2019 2:00 pm
is there anyway i can get this moved without having to go to plugin manager and create a new plugin list?
No. This is how plugins are managed in Cubase. Plugin manager is the way to go. Much easier than trying to find where they are on the computer IMHO. Just copy the current setup and then move things to where you want them to be.
Nic

Cubase Pro 10.0.20, Abs.Collec.3, i7 4770K 3.5GHz, 32 Gig RAM, Windows 10 Pro 64 bit, RME Digiface, Behringer ADA8200, S'berg Midex 8.
Cubase Pro 10.0.20, Abs.Collec.3, i7 920 2.67Ghz , 24Gig RAM, Windows 7 Ult 64 bit SP1, Yamaha THR5.

Cubase Elements 9.40 on Windows 10 Laptop, i7-2760QM 8Gig RAM, Sonic Port VX.
Cubasis 2.5 iPad Mini 4 64GB

funkman
Member
Posts: 438
Joined: Thu Dec 16, 2010 6:52 pm
Contact:

Re: Moving plugins

Post by funkman » Tue Apr 09, 2019 10:11 pm

thanks for reply.
copy current setup? what do u mean by that?
PC, Windows 10,AMD Phenom II X6 1090T Processor,3.20GHz,8GB Ram. Focusrite Saffire Pro 24 Interface,Novation Nocturn 25.

User avatar
planarchist
Senior Member
Posts: 1601
Joined: Sat Sep 10, 2011 10:50 am
Location: UK.
Contact:

Re: Moving plugins

Post by planarchist » Thu Apr 11, 2019 11:42 am

Open the Plugin manager.
Click on the downward pointing arrow to the top right.
Select "New Collection"
Use "Copy current collection" option and give the new collection a name.

You can now easily move plugins to which ever group you want in your new collection (which you can't do with the default one.
Nic

Cubase Pro 10.0.20, Abs.Collec.3, i7 4770K 3.5GHz, 32 Gig RAM, Windows 10 Pro 64 bit, RME Digiface, Behringer ADA8200, S'berg Midex 8.
Cubase Pro 10.0.20, Abs.Collec.3, i7 920 2.67Ghz , 24Gig RAM, Windows 7 Ult 64 bit SP1, Yamaha THR5.

Cubase Elements 9.40 on Windows 10 Laptop, i7-2760QM 8Gig RAM, Sonic Port VX.
Cubasis 2.5 iPad Mini 4 64GB

funkman
Member
Posts: 438
Joined: Thu Dec 16, 2010 6:52 pm
Contact:

Re: Moving plugins

Post by funkman » Thu Apr 11, 2019 6:57 pm

thanks
PC, Windows 10,AMD Phenom II X6 1090T Processor,3.20GHz,8GB Ram. Focusrite Saffire Pro 24 Interface,Novation Nocturn 25.

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: barricades and 3 guests