Is Halion compatible with Cubase artist or only with PRO?

Interested in Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 or Cubase Elements 9? Having questions regarding the update or upgrade to the latest version? Please post here!
Post Reply
User avatar
Tantroniq
New Member
Posts: 28
Joined: Wed Oct 03, 2012 3:02 pm
Contact:

Is Halion compatible with Cubase artist or only with PRO?

Post by Tantroniq » Fri Feb 23, 2018 11:16 pm

Inquiring minds what to know. I have Artist 8.5.

User avatar
Tantroniq
New Member
Posts: 28
Joined: Wed Oct 03, 2012 3:02 pm
Contact:

Re: Is Halion compatible with Cubase artist or only with PRO?

Post by Tantroniq » Fri Feb 23, 2018 11:23 pm

And another question: I actually have a legacy version of Halion- 3.X . I take it that is not the same as Halion Sonic 3?

Romantique Tp
External Moderator
Posts: 3014
Joined: Fri Aug 07, 2015 3:25 pm
Contact:

Re: Is Halion compatible with Cubase artist or only with PRO?

Post by Romantique Tp » Fri Feb 23, 2018 11:28 pm

Halion 6 and Halion Sonic 3 are compatible with any DAW that supports VST2, VST3, AU and AAX.

The content is almost completely different from what's included with Cubase, and includes many much newer sounds.

Halion 3 can be upgraded to Halion 6 if you contact support. It's unrelated to Halion Sonic 3.
Every time someone says "it must be easy to add/fix", a programmer dies.

Cubase Pro and Wavelab Pro (latest), Windows 7 Ultimate 64-bit, MSI Z87-G45 GAMING, i5 4690k, GeForce GTX 760, almost every Steinberg plugin and expansion, Trilian, Komplete 10, etc etc etc etc

User avatar
Tantroniq
New Member
Posts: 28
Joined: Wed Oct 03, 2012 3:02 pm
Contact:

Re: Is Halion compatible with Cubase artist or only with PRO?

Post by Tantroniq » Fri Feb 23, 2018 11:49 pm

Thanks!! Good news on both counts.

Post Reply

Return to “Presales”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest