Please add batch export to Artist!

All feature requests and suggestions for upcoming releases of Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 can be posted here.
Post Reply
iLove80s
New Member
Posts: 4
Joined: Sat Jul 29, 2017 8:05 am
Contact:

Please add batch export to Artist!

Post by iLove80s » Sat Jul 29, 2017 8:38 am

Just purchased upgrade from Cubase 5.5 Studio to Artist 9 to find out later that batch export in not included!!
Come on Steinberg, this should be a standard feature with Artist.
Could the next upgrade bring happiness with the batch export tick box please. :twisted:

rnodern
New Member
Posts: 9
Joined: Fri Sep 21, 2018 1:39 am
Contact:

Re: Please add batch export to Artist!

Post by rnodern » Sat Sep 22, 2018 3:02 pm

I COMPLETELY AGREE with this!
Elements and Artist users need this feature the most! Would a pro user need to export consolidated files to send to a professional mixing engineer?

simthembile
Junior Member
Posts: 118
Joined: Fri Apr 07, 2017 1:27 am
Contact:

Re: Please add batch export to Artist!

Post by simthembile » Sun Sep 23, 2018 9:37 pm

Totally agree... I don't know why this feature is on Pro only, like seriously. How do you expect the song writers and composers to send their consolidated files to a professional engineer? I bought Cubase 9 element, and it came as a shock that I can't export my consolidated files.. I use to do this with fruit loops, can you imagine! I'm on Artist now, still I can't batch export my files...

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3866
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: Please add batch export to Artist!

Post by Prock » Sun Sep 23, 2018 11:19 pm

Until it is included (maybe never) there is a suggested workaround in this thread.

viewtopic.php?f=251&t=143270

And here too...

viewtopic.php?f=250&t=144507

Regards. 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.5, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

Post Reply

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest