Always On Top Option for the Mixconsole

All feature requests and suggestions for upcoming releases of Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 can be posted here.
Post Reply
User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3749
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Always On Top Option for the Mixconsole

Post by Prock » Tue Dec 19, 2017 5:29 pm

I still think that a return of the previously available "Always On Top" option for the mixconsole is a good idea. For some reason this option was removed after CB7.5.

When the lower zone mixconsole was introduced I thought I would be using it. But I don't because I can't set it up with my preferred visibility and functionalities that are available in the separate window Mixconsole 1/2/3.

Link to my previous request for the same:
viewtopic.php?f=228&t=69912&hilit=aot+mixconsole

Luis Dongo... hopefully you can answer your post from Jan 19, 2015 in the above linked thread.

Regards 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.0.20, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

scarlatino
New Member
Posts: 37
Joined: Sun Dec 19, 2010 8:45 am
Contact:

Re: Always On Top Option for the Mixconsole

Post by scarlatino » Sat Dec 23, 2017 8:03 am

+1...for editors too

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3749
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: Always On Top Option for the Mixconsole

Post by Prock » Sat Dec 23, 2017 7:06 pm

scarlatino wrote:
Sat Dec 23, 2017 8:03 am
+1...for editors too
Yes... ;)

And an option for AOT for most all other Cubase windows too.

Regards 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.0.20, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

Naturligasteg
Junior Member
Posts: 103
Joined: Sun Jan 26, 2014 9:25 pm
Contact:

Re: Always On Top Option for the Mixconsole

Post by Naturligasteg » Wed Dec 27, 2017 7:38 am

Yes it should be a standard option for all windows. Very useful when using multiple displays.

User avatar
Model-E
New Member
Posts: 45
Joined: Tue May 02, 2017 2:59 pm
Contact:

Re: Always On Top Option for the Mixconsole

Post by Model-E » Thu Jan 11, 2018 4:24 pm

Naturligasteg wrote:
Wed Dec 27, 2017 7:38 am
Yes it should be a standard option for all windows. Very useful when using multiple displays.
+1
Windows 10 - 64 Bit | 16 GB RAM | 2600K | Steinberg UR-242 | SSD | Cubase 9.5.10

User avatar
soundpeaks_net
Member
Posts: 380
Joined: Fri Dec 09, 2016 10:14 am
Contact:

Re: Always On Top Option for the Mixconsole

Post by soundpeaks_net » Tue Jul 02, 2019 5:25 pm

+1

Post Reply

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests