Strange Fuzzy Sound While Recording and Playback

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
HazyMan
New Member
Posts: 18
Joined: Sun Feb 04, 2018 4:09 pm
Contact:

Re: Strange Fuzzy Sound While Recording and Playback

Post by HazyMan » Sat Feb 10, 2018 11:42 am

Martin.Jirsak wrote:
Sat Feb 10, 2018 11:08 am
No, you will measure the ASIO streaming and the utility will advice you, where could be a problematic spot.
Well i downloaded it and pressed start.

latency thing.png
(179.2 KiB) Not downloaded yet

What do i do here?

HazyMan
New Member
Posts: 18
Joined: Sun Feb 04, 2018 4:09 pm
Contact:

Re: Strange Fuzzy Sound While Recording and Playback

Post by HazyMan » Sat Feb 10, 2018 11:44 am

Martin.Jirsak wrote:
Sat Feb 10, 2018 11:08 am
No, you will measure the ASIO streaming and the utility will advice you, where could be a problematic spot.
latency thing.png
(179.2 KiB) Not downloaded yet
Now i'm here, what do i do?
(I might have posted this again but im not sure)

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 11450
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: Strange Fuzzy Sound While Recording and Playback

Post by Martin.Jirsak » Sat Feb 10, 2018 12:08 pm

OK, then it's not an ASI driver issue.

Could be the HW is disturbed by any other (electrical) signal?


Bte, make sure your UR12 is connected to USB 2 port, not USB 3, please.
Martin Jirsak
http://www.cubase-training.com/EN/

Cubase Pro (last officially supported version all the time)

HazyMan
New Member
Posts: 18
Joined: Sun Feb 04, 2018 4:09 pm
Contact:

Re: Strange Fuzzy Sound While Recording and Playback

Post by HazyMan » Sat Feb 10, 2018 12:12 pm

Martin.Jirsak wrote:
Sat Feb 10, 2018 12:08 pm
OK, then it's not an ASI driver issue.

Could be the HW is disturbed by any other (electrical) signal?


Bte, make sure your UR12 is connected to USB 2 port, not USB 3, please.
What do you mean with "HW"? Well i will check soon about the USB ports

HazyMan
New Member
Posts: 18
Joined: Sun Feb 04, 2018 4:09 pm
Contact:

Re: Strange Fuzzy Sound While Recording and Playback

Post by HazyMan » Sat Feb 10, 2018 12:32 pm

Martin.Jirsak wrote:
Sat Feb 10, 2018 12:08 pm
OK, then it's not an ASI driver issue.

Could be the HW is disturbed by any other (electrical) signal?


Bte, make sure your UR12 is connected to USB 2 port, not USB 3, please.
I checked the USB ports. It is connected to a black port, not a blue one, so if im right my UR12 is connected to a usb 2 port, right?

KHS
Member
Posts: 251
Joined: Wed Dec 20, 2017 4:05 pm
Contact:

Re: Strange Fuzzy Sound While Recording and Playback

Post by KHS » Sat Feb 10, 2018 1:12 pm

HW = Hardware
Cubase 9.5 Pro - Presonus Audiobox 44VSL - I7-7700K - Gigabyte GTX1070 Xtreme Gaming - 16GB RAM - Gigabyte Gaming 5 Z270 mobo.

HazyMan
New Member
Posts: 18
Joined: Sun Feb 04, 2018 4:09 pm
Contact:

Re: Strange Fuzzy Sound While Recording and Playback

Post by HazyMan » Sat Feb 10, 2018 1:41 pm

KHS wrote:
Sat Feb 10, 2018 1:12 pm
HW = Hardware
thanks!

HazyMan
New Member
Posts: 18
Joined: Sun Feb 04, 2018 4:09 pm
Contact:

Re: Strange Fuzzy Sound While Recording and Playback

Post by HazyMan » Sun Feb 18, 2018 10:22 am

Martin.Jirsak wrote:
Sat Feb 10, 2018 12:08 pm
OK, then it's not an ASI driver issue.

Could be the HW is disturbed by any other (electrical) signal?


Bte, make sure your UR12 is connected to USB 2 port, not USB 3, please.

Still no solution :/ What could be disturbing the HW?

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests