Page 1 of 1

Izotope Plugins Blacklisted

Posted: Wed Apr 18, 2018 10:10 pm
by screentan
Surprised to see all my 64bit Izotope plugins on the Sentinel blacklist. Have others had this and if so do we just overide it?

Re: Izotope Plugins Blacklisted

Posted: Thu Apr 19, 2018 3:53 pm
by Romantique Tp
Izotope plugins should work fine in Cubase 9.5. Make sure that you're using the latest versions, and that the blacklisted plugins aren't just redundant VST2 versions or DLLs.

Re: Izotope Plugins Blacklisted

Posted: Fri Apr 20, 2018 4:35 pm
by Prock
The few plugins I have from Izotope are always listed in the blacklist but... they still show up as available and work fine. Weird...

There is a lot of discussion about it in this topic. Open it, then search for "Izotope".

viewtopic.php?f=250&t=107163

Regards 8-)

Re: Izotope Plugins Blacklisted

Posted: Wed Oct 16, 2019 12:23 pm
by AlanYeates
This helped me sort it...
Chris (iZotope)
Oct 15, 11:21 AM EDT

Hello,

I'm curious if you happen to have an iPhone or iPad running iOS 13? If so, we've seen DAW related issues like this caused by a supplemental update that Apple pushed out to all 10.12 Sierra users that broke scanning with several DAWs. If this is the case, do you have the option to update to High Sierra on your computer? This tends to be the fix for this.

Re: Izotope Plugins Blacklisted

Posted: Thu Oct 17, 2019 8:09 am
by carlos pinheiro
Windows 10 and Mac Mojave .... and all my iZotope plugins are blacklistet in Cubase Pro 9.5 and Pro 10 .
This ist not a vst2 problem ...ist a iZotope dlls / dmg problem . :geek: