Faulty Macros

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
Post Reply
J Buckingham
New Member
Posts: 25
Joined: Wed Aug 01, 2018 6:44 am
Contact:

Faulty Macros

Post by J Buckingham » Thu Oct 04, 2018 3:24 am

This is the third time I've posted this bug report, first time was 2 months ago, 2 months with ZERO support.
After using these macros the midi inputs go haywire, multiple random tracks being triggered by my midi keyboard.

Transport - Locators to Selection
Automation - Show Used Automation (Selected Tracks)
Zoom - Zoom Tracks Exclusive
Zoom - Zoom to Locators
Edit - Solo

Edit - Select All
Zoom - Zoom to Selection
Zoom - Zoom Tracks 1 Row
Edit - Select None
Edit - Deactivate All Solo States
Zoom - Zoom Out
Zoom - Zoom Out
Automation - Hide All Automation

Try it for Yourself!!

I could just not use them, or wait and purchase Cubase 10 in the hope that this is fixed or just keep posting the same complaint over and over and over and over and over e.t.c.
Attachments
Step 3.PNG
multiple random tracks being triggered by my midi keyboard
(128.42 KiB) Not downloaded yet

Accel0001
Junior Member
Posts: 64
Joined: Mon May 11, 2015 6:32 am

Re: Faulty Macros

Post by Accel0001 » Thu Oct 04, 2018 6:29 am

I can't reproduce the issue on my system.
Cubase 9.5.30 Win7
DAW: Cubase 9.5 (6.5 - 9.5), FL Studio 20 (8 - 20), Studio One 4 (2 - 4), etc.
PC: Win7 Ultimate, i7 3930K 4.2GHz (OC), 32GB RAM

J Buckingham
New Member
Posts: 25
Joined: Wed Aug 01, 2018 6:44 am
Contact:

Re: Faulty Macros

Post by J Buckingham » Thu Oct 04, 2018 8:13 am

Accel0001 wrote:
Thu Oct 04, 2018 6:29 am
I can't reproduce the issue on my system.
Cubase 9.5.30 Win7
Did you select an event with automation and select the track it is on before executing the first macro?.

Accel0001
Junior Member
Posts: 64
Joined: Mon May 11, 2015 6:32 am

Re: Faulty Macros

Post by Accel0001 » Thu Oct 04, 2018 9:06 am

J Buckingham wrote:
Thu Oct 04, 2018 8:13 am
Accel0001 wrote:
Thu Oct 04, 2018 6:29 am
I can't reproduce the issue on my system.
Cubase 9.5.30 Win7
Did you select an event with automation and select the track it is on before executing the first macro?.
yes
DAW: Cubase 9.5 (6.5 - 9.5), FL Studio 20 (8 - 20), Studio One 4 (2 - 4), etc.
PC: Win7 Ultimate, i7 3930K 4.2GHz (OC), 32GB RAM

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: Prizm and 2 guests