HALion 6 and HALion Sonic 3

Post general topics related to HALion 6 and HALion Sonic 3 here.
User avatar
kimbo72
Junior Member
Posts: 113
Joined: Thu Jan 29, 2015 6:11 pm
Location: Rotterdam
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by kimbo72 » Wed Feb 08, 2017 7:58 pm

ggc wrote:based on an ancient revelation which was hidden in a holo-crystal found on the moon... or so Ive heard...
So based on a lot of nonsense.
Yamaha PSR-S970, Akai touch, NI komplete kontrol 61, Yamaha EZ-220.
Steinberg: Cubase 9, Halion 5, Halionsonic 2, Groove agent 4, Padshop pro, Hypnotic dance, Dark planet and Triebwerk.
Desktop I7 6950, 16 GB ram,MSI GTX 1080

User avatar
ggc
Senior Member
Posts: 1434
Joined: Thu Feb 17, 2011 6:17 am

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by ggc » Wed Feb 08, 2017 8:02 pm

do your own research if you want facts... im not gonna hold a presentation for you... sry..

roel
Member
Posts: 786
Joined: Wed Jun 27, 2012 2:20 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by roel » Wed Feb 08, 2017 9:42 pm

:-) i just bought a refurbished x220 to run on Steinberg only and indeed Halion 6. Combine it with voicemeeter in windows and this thing is going to be really fun. :-) I also hope the Halion-installer will run on win 7 too because this thing is win 7. But when I look at the dorico part of the forum i expect it is going to work fine if you have the 4.6.2 .NET update in your win7, but ok, no official support.

kind regards,
R.
Cubase 10.5, vienna ensemble pro 5,
Master:laptop Clevo, P771zm, i7 4790S, 16 gig, 2xSSD samsung 840pro/evo, 2x Samsung SSD850 +touch screen
Slave: none, will probably never be replaced because latest processors are powerfull enough
Sound: Motu Ultralite MKIII (usb), Focusrite 18i20, behringer 16 ch mixer
control: Synergy, novation zero SL
vsti: Steinberg, East West, Vienna, Native Instruments, Spectrasonics and a lot of others
hardware: S760, CD3000xl, SY77, studiologic 990, alesis Q88,

User avatar
fenderchris
Senior Member
Posts: 1354
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:30 pm
Location: Planet Palmer
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by fenderchris » Thu Feb 09, 2017 1:01 am

fenderchris wrote:
Matthias Quellmann wrote:
Unfortunately W7 will never be supported by HALion 6.
You don't want my money?

I'm certainly not going to change operating system (with all of the potential driver issues that might occur) just for one VST !

It is not as if I'm using XP or something - Windows-7 is probably still the most widely used OS on PC's in the audio market.
I must add that if H6 does not work with Windows-7 Steinberg will be missing out on a lot of income.
Chris

The Archers - give it a rest already!

Windows-10 Pro 64-bit v.1903.

PC: i7 Quad core 2.66GHz, 24GB ram, SSD drives.

Screens: LG 4K 3440x1440, AG-Neovo 1280x1024 (x2).

Hardware: RME FireFace UFX, MR816CSX (x2), SmartAV Tango-1 + 12-fader expansion, MOTU Midi Express 128, UAD-2 Quad, Lexicon PCM-91, Lexicon MPX-550, TC-Fireworx, Roland V-Drums TD-20X, Nektar Panorama P1.

Software: Nuendo-8.1.10, Nuendo-10.2.10, Wavelab-Elements-9.5, Halion-6, Halion Sonic 3, Kontakt-5, Cubase iCPro for iPhone and Android (killed by its parents at birth), Omnisphere, Trillian.

User avatar
StefK
Junior Member
Posts: 153
Joined: Wed Jun 01, 2011 2:49 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by StefK » Thu Feb 09, 2017 2:34 am

fenderchris wrote:
fenderchris wrote:
Matthias Quellmann wrote:
Unfortunately W7 will never be supported by HALion 6.
You don't want my money?

I'm certainly not going to change operating system (with all of the potential driver issues that might occur) just for one VST !

It is not as if I'm using XP or something - Windows-7 is probably still the most widely used OS on PC's in the audio market.
I must add that if H6 does not work with Windows-7 Steinberg will be missing out on a lot of income.
I agree. and I'm still trying to find the pre announcement from Steinberg where Win7-64 bit is no longer supported ??? - maybe there was one, and I missed it.!!

viewtopic.php?f=262&t=111192#p614949

Strange.. how Cubase9 was only just release, not too long ago : and Win7-64bit seems to be a valid platform on their system requirements : https://www.steinberg.net/en/products/c ... urces.html
Cubase 9.x|Reason 10.x|Halion6,HSO]|NI Komplete 9|VI-Labs Ravenscroft275
WIN10|GA-Z370-G7|8086K|64Gb|SAMSUNG-970|Thunderbolt3|UAD-Apollo.X6
Win 7 |GA-X58|W3680|12Gb|SAMSUNG 850|ECHO-MIA
MacBook Pro|MR816:CSX| Maudio:FW410 | Line6:KB37

Izitskyj
New Member
Posts: 21
Joined: Sun Apr 14, 2013 9:47 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by Izitskyj » Thu Feb 09, 2017 6:29 am

H6 not tested on win7 ? It is really strange. Most common system at the moment in the world.
Halion 6, Padshop Pro, Retrologue, Groove Agent 4
OS Win 7 64bit

The Sarge
Member
Posts: 308
Joined: Wed Dec 28, 2011 7:35 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by The Sarge » Thu Feb 09, 2017 10:12 am

10 o´clock and still nothing new on the Steinberg-homepage :(
damn, I´m at home, Telekom upgraded February my internet to highest speed and SB doesn´t come around :?
i7-3770k, CubasePro8.5 und Pro10, M-Audiophile2496, 2x Midisport2x4, E-MU Orbit + PlanetEarth + Orbit3 + Mo´Phatt + Proteus1-3, Roland M-VS1 + JV1010 inkl.Asia + MC303, Yamaha QS300 + RM1x, Nubert nuPro A-200,
NI KOMPLETE12UCE + MASCHINE Mk2, Korg Legacy+Analog Collection inkl. MS-20Controller, Arturia V-Collection6, Absolute VST Sound Collection4, u-he Diva & Zebra & HiVE2 & Bazille & ACE & Repro1+5, Reveal Sound Spire, air AIEP3complete, Carbon Electra, VirtualCZ
how horny is that then ^^

User avatar
Rommelaar
Member
Posts: 284
Joined: Sat Jan 11, 2014 4:09 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by Rommelaar » Thu Feb 09, 2017 10:15 am

The VST instrument department usually drops the motherload in the afternoon CET (GMT+1).
Rig: i7-5960X, Asus X99 Deluxe, Corsair LPX DDR4 64 GB RAM, Samsung 34" C34F791, Asus Strix GTX 970, Windows 10 Pro 64-bit
Audio hardware:KRK Rokit 6, Steinberg UR44 / CMC: AI, 4xFD, CH, QC, TP, PD, Waldorf Blofeld & Pulse 2, ZOOM H6, Akai MAX49, Akai MPD226
Software: Cubase Pro 10.0.40, Nuendo 10.2, Wavelab Pro 10 , Dorico 3, Spectralayers, RapidComposer v3.81
Favourite plugin developers: Fabfilter, Image Line, Spectrasonics, Steinberg, Synapse audio, Vengeance sound, Waldorf, Zynaptiq

The Sarge
Member
Posts: 308
Joined: Wed Dec 28, 2011 7:35 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by The Sarge » Thu Feb 09, 2017 10:27 am

buuhhhh :(
i7-3770k, CubasePro8.5 und Pro10, M-Audiophile2496, 2x Midisport2x4, E-MU Orbit + PlanetEarth + Orbit3 + Mo´Phatt + Proteus1-3, Roland M-VS1 + JV1010 inkl.Asia + MC303, Yamaha QS300 + RM1x, Nubert nuPro A-200,
NI KOMPLETE12UCE + MASCHINE Mk2, Korg Legacy+Analog Collection inkl. MS-20Controller, Arturia V-Collection6, Absolute VST Sound Collection4, u-he Diva & Zebra & HiVE2 & Bazille & ACE & Repro1+5, Reveal Sound Spire, air AIEP3complete, Carbon Electra, VirtualCZ
how horny is that then ^^

User avatar
lulu m
Junior Member
Posts: 55
Joined: Mon Apr 08, 2013 3:55 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by lulu m » Thu Feb 09, 2017 2:22 pm

Downloading right now :-) +/- 28Gb, have to be patient ;-)
CPU: Intel Core i7-4790 3.60ghz / RAM: 8G / Windows 10 (64bit)
1 SSD Kingston 240 / 1 WD Caviar Black 1T / 1 WD Caviar Blue 1T / 1 WD ext usb 1.5T
DAW Cubase pro 9.5 / Motu Ultralite MKIII / ADAM F7 / Nektar Panorama P6/ Roli Seaboard Rise 25

Romantique Tp
External Moderator
Posts: 2877
Joined: Fri Aug 07, 2015 3:25 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by Romantique Tp » Thu Feb 09, 2017 2:28 pm

fenderchris wrote: I must add that if H6 does not work with Windows-7 Steinberg will be missing out on a lot of income.
Pretty much everything that works with Windows 8 also works with Win7.
Every time someone says "it must be easy to add/fix", a programmer dies.

Cubase Pro and Wavelab Pro (latest), Windows 7 Ultimate 64-bit, MSI Z87-G45 GAMING, i5 4690k, GeForce GTX 760, almost every Steinberg plugin and expansion, Trilian, Komplete 10, etc etc etc etc

User avatar
fenderchris
Senior Member
Posts: 1354
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:30 pm
Location: Planet Palmer
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by fenderchris » Thu Feb 09, 2017 2:49 pm

I hope so.

Steinberg actually stating that Win-7 is no longer supported is putting people off.

I was intending to buy H6 today, but now I will have to wait until the trial version appears so that I can test it.

@Steinberg - Will Halion-6 function correctly with Windows-7 or not?
Chris

The Archers - give it a rest already!

Windows-10 Pro 64-bit v.1903.

PC: i7 Quad core 2.66GHz, 24GB ram, SSD drives.

Screens: LG 4K 3440x1440, AG-Neovo 1280x1024 (x2).

Hardware: RME FireFace UFX, MR816CSX (x2), SmartAV Tango-1 + 12-fader expansion, MOTU Midi Express 128, UAD-2 Quad, Lexicon PCM-91, Lexicon MPX-550, TC-Fireworx, Roland V-Drums TD-20X, Nektar Panorama P1.

Software: Nuendo-8.1.10, Nuendo-10.2.10, Wavelab-Elements-9.5, Halion-6, Halion Sonic 3, Kontakt-5, Cubase iCPro for iPhone and Android (killed by its parents at birth), Omnisphere, Trillian.

User avatar
whitealbum
Senior Member
Posts: 1751
Joined: Thu Dec 16, 2010 11:24 am
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by whitealbum » Thu Feb 09, 2017 3:31 pm

regarding W7 support
+1

Other question: Overwrite HAL 6 Update HAL5 installation?
Cubase Pro 10 und 9.5 | Win7 64 Professional | Gigabyte X99 UD7 | I7 5820K| 32 GB RAM | Geforce GTX 960 | 3 * 1 TB SSD | RME ADI-2 via spdif RME Fireface UC

maggie
Member
Posts: 348
Joined: Fri Nov 01, 2013 1:08 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by maggie » Thu Feb 09, 2017 3:34 pm

whitealbum wrote:regarding W7 support
+1

Other question: Overwrite HAL 6 Update HAL5 installation?
Yes. It overwrites.
Cubase 10 pro, Halion 6, Groove Agent 5, Padshop Pro, Tone2 Electra 2, Tone2 Ultraspace, U-He Diva, U-He Presswerk, U-He Hive, Tubeohm Vintage, Virtual CZ, Arturia Solina V2, Arturia Analog Lab, Waldorf Nave, Synapse Dune 2, UVI Falcon, UVI Grand Piano Type D, AiR Xpand!2, KV331 Synthmaster, Steinberg UR22, Arturia Keylab 49 (Black Edition), Intel i7 2600, 16GB RAM, ASUS P8Z68-V/GEN 3, Windows 10 64bit

henrikmusic
Junior Member
Posts: 60
Joined: Sun Nov 17, 2013 2:25 pm
Location: Denmark
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by henrikmusic » Thu Feb 09, 2017 4:13 pm

I allmost wanted to buy Halion 6, until
i saw Halion 6 only support Windows
8/10.

I dont have the money for both Halion
6 upgrade and Windows 10 proffesional!
(just bougt a expensive audio interface
for Ipad air, he he).

One can asume that Halion 6 will work
with windows 7 64 bit, but that we don't know yet for shure!.

I still love Windows 7 , just a habit actually.

I heart so much positive about windows
10, shure i want to buy it very soon,
if my "old" windows pc (icore 2600k, 7, 3.6ghz, 24gb ddr3 1333mhz) can take it.
There was something about the bios has to support Windows 10!.
The bios need to have UEFI, Execute Disable Bit, Secure Boot!.

My Bios only have UEFI!

Upgrading to a new motherboard,
its a bad thing for me, at this point,
because i've need allso to change
my ram to ddr4 and properly allso
my cpu to skylake cpu!.

Eventually this will cost me a fortune!.

God damn it!.

Later on i will properly change every thing!

Another thing is, updating my Mac mini
2012 OS (yosmite!) to Sierra is a really
a bad choice!

I heart so much negative about Mac user complaining about Sierra!

What i heart is, that this Sierra is
totally crap!

That means one thing, NO SIERRA!
Pc, Core i7 2600K, 3.4ghz, 24gb ddr3 ram, geforce gtx 760, Samsung
256gb SSD, Mac mini 2012, Core i5, 2.3 ghz, 16gb ddr3 ram, yosemite os x,
Cubase element 8, Wavlab element 8, Halion 6,
Bstation, Vstation, Omnisphere 2.6, EWQL Hollywood String, EWQL symphonic Orchestra, EWQL Space, EWQL Stormdrum 2,
Voice of Passion, Goliath,EWQL solo violin,
Superior drummer 3. Ivory Grand Pianos 2, Sampletank 3 SE, Ezkeys classic keys, Ezkeys electric, Propellerhead
Europa, Reason 9 lite.
JV880, Yamaha DGX630,
Roland SPD8 drumkit.
Ipad pro 11” 2018.
Silicon Graphics Indigo2-R4K/250 SolidIMPACT Graphics,
Silicon Graphics Indy R5K/150, Amstrad CPC 464 2x Commodore 64.

stilli
New Member
Posts: 6
Joined: Fri Sep 27, 2013 3:49 pm
Location: London UK
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by stilli » Thu Feb 09, 2017 5:38 pm

Got my Halion 6 update from 5 today and am using the Download Assistant for the first time. Why is it so slow? It's going to take a week at this rate, been downloading for half an hour and only at 300mb out of 28.18Gb.
I could have downloaded that in a few minutes without the Assistant.

This is rediculous, can I not get the download link direct and download it with my own manager which does the same job as the Steinberg one but at normal download speed.

UPDATE:
The Download Assistant worked a lot better after a reboot, I guess installation tied up resources and slowed it down. Still not as fast as my own Download Manager but acceptable.
Last edited by stilli on Fri Feb 10, 2017 12:36 pm, edited 1 time in total.

The Sarge
Member
Posts: 308
Joined: Wed Dec 28, 2011 7:35 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by The Sarge » Thu Feb 09, 2017 6:53 pm

seems only be a problem at your side
I´ve heard from more other users and can confirm from my side as well: full 48-50Mbit speed the whole download-time!

so don´t blame Steinberg, blame your telecomunication-partner
i7-3770k, CubasePro8.5 und Pro10, M-Audiophile2496, 2x Midisport2x4, E-MU Orbit + PlanetEarth + Orbit3 + Mo´Phatt + Proteus1-3, Roland M-VS1 + JV1010 inkl.Asia + MC303, Yamaha QS300 + RM1x, Nubert nuPro A-200,
NI KOMPLETE12UCE + MASCHINE Mk2, Korg Legacy+Analog Collection inkl. MS-20Controller, Arturia V-Collection6, Absolute VST Sound Collection4, u-he Diva & Zebra & HiVE2 & Bazille & ACE & Repro1+5, Reveal Sound Spire, air AIEP3complete, Carbon Electra, VirtualCZ
how horny is that then ^^

User avatar
jaslan
Grand Senior Member
Posts: 3279
Joined: Fri Jan 21, 2011 11:42 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by jaslan » Thu Feb 09, 2017 9:05 pm

Using the download assistant (without aria2), I downloaded it in 1-2 hours.
The SB server could be really busy now though...
Cubase Pro 10. Core-i7 7700HQ, 16GB RAM, Windows 10. UR44. M-Audio Axiom Pro 61. Fishman TriplePlay. Komplete 11 Ultimate. Jamstix 4. Absolute VST3. 418 Carrier Landings.
SoundCloud

stein67
New Member
Posts: 25
Joined: Sat Feb 11, 2012 2:27 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by stein67 » Thu Feb 09, 2017 10:18 pm

I find it really frustrating that something as basic as Win7 support isn't standard, considering it's still so widely used. I was going to buy Halion 6 this evening but this has put me off. Stupid on the part of Steinberg and they've created an issue when there really shouldn't have been one!!

crazyadamos
New Member
Posts: 4
Joined: Tue Feb 07, 2017 11:22 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by crazyadamos » Thu Feb 09, 2017 10:50 pm

Has anyone installed on windows 7? I do not know whether to buy the upgrade...

roel
Member
Posts: 786
Joined: Wed Jun 27, 2012 2:20 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by roel » Fri Feb 10, 2017 12:28 am

yep, and it is working
Cubase 10.5, vienna ensemble pro 5,
Master:laptop Clevo, P771zm, i7 4790S, 16 gig, 2xSSD samsung 840pro/evo, 2x Samsung SSD850 +touch screen
Slave: none, will probably never be replaced because latest processors are powerfull enough
Sound: Motu Ultralite MKIII (usb), Focusrite 18i20, behringer 16 ch mixer
control: Synergy, novation zero SL
vsti: Steinberg, East West, Vienna, Native Instruments, Spectrasonics and a lot of others
hardware: S760, CD3000xl, SY77, studiologic 990, alesis Q88,

henrikmusic
Junior Member
Posts: 60
Joined: Sun Nov 17, 2013 2:25 pm
Location: Denmark
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by henrikmusic » Fri Feb 10, 2017 9:15 am

To roel.

Could you please give some more details
about you win7!.

Servicepack 2?!.

Allso, if you have time, could you please
try out wavetable, sampling, sound editting,
just a tiny bit, just to see if Halion 6 work
properly under windows 7!.

Does anyone in this forum, have time to
try Halion 6 with windows 7 64bit ?.
Please give feedback on Halion 6 / win7!.

It would be very stressfull to buy Halion 6,
to find out after Halion 6 dosent work with
win7.

I just want to be 100% secure, that Halion
6 does actually work with win7.
Pc, Core i7 2600K, 3.4ghz, 24gb ddr3 ram, geforce gtx 760, Samsung
256gb SSD, Mac mini 2012, Core i5, 2.3 ghz, 16gb ddr3 ram, yosemite os x,
Cubase element 8, Wavlab element 8, Halion 6,
Bstation, Vstation, Omnisphere 2.6, EWQL Hollywood String, EWQL symphonic Orchestra, EWQL Space, EWQL Stormdrum 2,
Voice of Passion, Goliath,EWQL solo violin,
Superior drummer 3. Ivory Grand Pianos 2, Sampletank 3 SE, Ezkeys classic keys, Ezkeys electric, Propellerhead
Europa, Reason 9 lite.
JV880, Yamaha DGX630,
Roland SPD8 drumkit.
Ipad pro 11” 2018.
Silicon Graphics Indigo2-R4K/250 SolidIMPACT Graphics,
Silicon Graphics Indy R5K/150, Amstrad CPC 464 2x Commodore 64.

roel
Member
Posts: 786
Joined: Wed Jun 27, 2012 2:20 pm
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by roel » Fri Feb 10, 2017 12:43 pm

I have a day off today to play with Halion. :D
But that manual is 550+ pages so it is going to take some time to byte trough all of it.

As far as functionality matters: Yes, the entire peace of software is working in Win 7 it seems at first sight . The only thing i encountered, which is not something essential, is that UAC in Win 7 with restricted (guest) accounts seems to have trouble to recognize the new Halion 6 content. Software is fine, but still to premature to define it as an issue. I will check it further today.

kind regards,
R.
Cubase 10.5, vienna ensemble pro 5,
Master:laptop Clevo, P771zm, i7 4790S, 16 gig, 2xSSD samsung 840pro/evo, 2x Samsung SSD850 +touch screen
Slave: none, will probably never be replaced because latest processors are powerfull enough
Sound: Motu Ultralite MKIII (usb), Focusrite 18i20, behringer 16 ch mixer
control: Synergy, novation zero SL
vsti: Steinberg, East West, Vienna, Native Instruments, Spectrasonics and a lot of others
hardware: S760, CD3000xl, SY77, studiologic 990, alesis Q88,

henrikmusic
Junior Member
Posts: 60
Joined: Sun Nov 17, 2013 2:25 pm
Location: Denmark
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by henrikmusic » Fri Feb 10, 2017 1:31 pm

You dont litterly have to go through every thing, just try cover most in general most
important aspect of Halion 6, or maybe just a bit.
Halion 6 properly works perfect in admin mode, i think ?.
Please dont push you self to hard, we dont want you to crawl on the floor,
After trying every bit of Halion 6 :lol:

Why dosen't Steiny comes forward with a clear message saying "yes, Halion 6, actually works with win7".
Pc, Core i7 2600K, 3.4ghz, 24gb ddr3 ram, geforce gtx 760, Samsung
256gb SSD, Mac mini 2012, Core i5, 2.3 ghz, 16gb ddr3 ram, yosemite os x,
Cubase element 8, Wavlab element 8, Halion 6,
Bstation, Vstation, Omnisphere 2.6, EWQL Hollywood String, EWQL symphonic Orchestra, EWQL Space, EWQL Stormdrum 2,
Voice of Passion, Goliath,EWQL solo violin,
Superior drummer 3. Ivory Grand Pianos 2, Sampletank 3 SE, Ezkeys classic keys, Ezkeys electric, Propellerhead
Europa, Reason 9 lite.
JV880, Yamaha DGX630,
Roland SPD8 drumkit.
Ipad pro 11” 2018.
Silicon Graphics Indigo2-R4K/250 SolidIMPACT Graphics,
Silicon Graphics Indy R5K/150, Amstrad CPC 464 2x Commodore 64.

henrikmusic
Junior Member
Posts: 60
Joined: Sun Nov 17, 2013 2:25 pm
Location: Denmark
Contact:

Re: HALion 6 and HALion Sonic 3

Post by henrikmusic » Fri Feb 10, 2017 1:33 pm

Thanks roel
Pc, Core i7 2600K, 3.4ghz, 24gb ddr3 ram, geforce gtx 760, Samsung
256gb SSD, Mac mini 2012, Core i5, 2.3 ghz, 16gb ddr3 ram, yosemite os x,
Cubase element 8, Wavlab element 8, Halion 6,
Bstation, Vstation, Omnisphere 2.6, EWQL Hollywood String, EWQL symphonic Orchestra, EWQL Space, EWQL Stormdrum 2,
Voice of Passion, Goliath,EWQL solo violin,
Superior drummer 3. Ivory Grand Pianos 2, Sampletank 3 SE, Ezkeys classic keys, Ezkeys electric, Propellerhead
Europa, Reason 9 lite.
JV880, Yamaha DGX630,
Roland SPD8 drumkit.
Ipad pro 11” 2018.
Silicon Graphics Indigo2-R4K/250 SolidIMPACT Graphics,
Silicon Graphics Indy R5K/150, Amstrad CPC 464 2x Commodore 64.

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest