Page 1 of 1

Flex Phraser presets

Posted: Sat Jan 05, 2019 7:40 am
by Garehead
So it seems that in the Flex Phraser, you have either the various presets or the user preset which is starting from scratch. Is there ANY way of taking a preset and modifying it at all? There are some great presets but it would be great if you could modify them to your liking. Am I missing something?

Re: Flex Phraser presets

Posted: Sat Jan 05, 2019 7:57 am
by Garehead
OK, I see now you can record the midi output and alter the performances in your DAW, but it would be awesome if you could convert the presets to user presets so you could alter them right in the Flex Phraser.

Re: Flex Phraser presets

Posted: Tue Jan 15, 2019 12:23 pm
by Gerrit Junge
There is no need to convert something. Load any factory Flex Phraser preset, make changes to your liking and save it with a new name and will be added to your user presets.

best regards
Gerrit

Re: Flex Phraser presets

Posted: Sat Feb 16, 2019 11:44 pm
by Garehead
Yes you can load factory Phraser presets and alter, but it seems you can't alter the FlexPhraser that's in a factory patch. You have to call up a preset, but that sounds completely different than what's already there. To clarify, I load a patch that has a FlexPhraser going, I can't alter it, its greyed-out. I have to select the 'user' button, which completely changes the FlexPhraser and the sound. I want to just slightly alter what they have already. Make sense?