'Select Content Set' displays without many (solved)

Use this forum for an overview of collected bugs and to report new ones.
Post Reply
C9sus4
Junior Member
Posts: 68
Joined: Wed Nov 20, 2013 11:21 pm
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

'Select Content Set' displays without many (solved)

Post by C9sus4 » Sat Jul 29, 2017 10:50 pm

Halion 6 / Halion Sonic 3 (in Nuendo and standalone modes alike): 'Select Content Set' displays several instruments sets only. One has to navigate blindly with a pointer over the blank space, in order to see only a name of the instrument set displayed. A bug. Pic attached.

Take a look. Thank you.

My machine: iMac Retina 5k 27 inch 4Ghz Intel Core i7
Attachments
Screenshot 2017-07-30 00.40.22.png
(262.38 KiB) Not downloaded yet
Mac OS; Newest Nuendos and WaveLabs; most Steinberg Instruments; RX. Steinberger and Status guitars and basses
https://soundcloud.com/algis-ramanauskas

Gerrit Junge
Steinberg Employee
Posts: 166
Joined: Tue Feb 01, 2011 1:30 pm
Contact:

Re: 'Select Content Set' displays without many

Post by Gerrit Junge » Tue Aug 08, 2017 6:37 am

Hi C9sus4,
it seems that there is a bug in the Nuendo 8 Installer on Mac, which will move the Library icons to another position so that they can't be found anymore.
They should be located here : //Library/Application Support/Steinberg/HALion/LibraryInfo
But in your case that folder should be empty, right?

To patch it up go to :
- //Library/Application Support/Steinberg/HALion
- select all *.png files, move them back into the LibraryInfo folder mentioned above and everything should be back to normal

Thanks for your report and please accept my apologies for any inconvenience caused.
best regards
Gerrit
Senior Quality Engineer
VST Instruments
Steinberg Media Technologies GmbH

Gerrit Junge
Steinberg Employee
Posts: 166
Joined: Tue Feb 01, 2011 1:30 pm
Contact:

Re: 'Select Content Set' displays without many

Post by Gerrit Junge » Thu Sep 07, 2017 11:39 am

Hi C9sus4,
the problem you reported is now in our Defect-Tracking-System and listed as Bug-ID "CAN-10292".
It will be fixed with one of the next updates for Nuendo 8.
best regards
Gerrit Junge
Senior Quality Engineer
VST Instruments
Steinberg Media Technologies GmbH

C9sus4
Junior Member
Posts: 68
Joined: Wed Nov 20, 2013 11:21 pm
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

Re: 'Select Content Set' displays without many

Post by C9sus4 » Mon Oct 02, 2017 9:16 pm

Thank you Gerrit, it is okay now, with the update.
Mac OS; Newest Nuendos and WaveLabs; most Steinberg Instruments; RX. Steinberger and Status guitars and basses
https://soundcloud.com/algis-ramanauskas

FreddyRock
New Member
Posts: 9
Joined: Fri Dec 20, 2013 8:39 am
Contact:

Re: 'Select Content Set' displays without many

Post by FreddyRock » Thu May 03, 2018 8:20 pm

Same Issue here on Windows 7. the icons appear in Halion 6.1.10 but not in Halionsonic 3.1.10

Gerrit Junge
Steinberg Employee
Posts: 166
Joined: Tue Feb 01, 2011 1:30 pm
Contact:

Re: 'Select Content Set' displays without many

Post by Gerrit Junge » Wed Jan 23, 2019 2:04 pm

I can't see a problem here on Win 7, neither in HALion Sonic 3.1.10 nor in HALion Sonic 3.2.10.

best regards
Gerrit
Senior Quality Engineer
VST Instruments
Steinberg Media Technologies GmbH

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest