Page 1 of 1

Legacy FX percentage bug

Posted: Wed Aug 30, 2017 5:18 am
by abject39
Hopefully I can just say this one without going into detail but I can post a detailed walkthrough of creating the bug if needed. Basically, if you add a legacy effect (H3 Delay for example) to any slot in any bus, then connect the "mix" knob of that effect to a text element on the macro page; this will result in the percentage (%) sign showing automatically with the value when tested. This is a bug because the percentage sign should only show if you add a percentage sign to the unit property in the text element.

Re: Legacy FX percentage bug

Posted: Mon Oct 23, 2017 4:35 am
by abject39
Forgot I already reported this bug. Turns out this bug is not just related to the mix knob. Any legacy FX that has a percentage (%) for its unit does this. If you add a unit it is displayed after the percentage (%) unit.

Re: Legacy FX percentage bug

Posted: Wed Oct 25, 2017 1:36 pm
by Gerrit Junge
Hi abject39,
I'm able to reproduce it here. Its now in our Defect-Tracking-System and listed as Bug-ID "HALLY-7180".
I hope we can provide a fix for it soon.

Thanks for your report and please accept my apologies for any inconvenience caused.
Gerrit Junge