Halion 6 - errors in the installation of some libraries (Skylab and Eagle, maybe others too)

Use this forum for an overview of collected bugs and to report new ones.
Post Reply
LESZEK
New Member
Posts: 7
Joined: Tue Nov 21, 2017 11:30 pm
Contact:

Halion 6 - errors in the installation of some libraries (Skylab and Eagle, maybe others too)

Post by LESZEK » Tue May 29, 2018 12:15 am

Hello
I have a problem with installing Halion 6 (upgrade from Halion4). Libraries are missing.
I installed it two or three times, because without success. Now it is finally, at some point too, the Elicencer has hung the computer.

(I have Windows 7 Prof. 64 bit, Nuendo 7, Wavelab 7 and 9.5 (installed yesterday), Reason 10 - - These programs seem to work without a problem). Elicencer current. But during the installation, Halion blocked the system a bit, as I wrote earlier.

But there are some libraries missing, including Eagle, SKYLAB, I think - I check because I installed today (license, authorization is OK).

What is important - when installing the libraries, a black screen showed the following header: C: \ Windows \ system32 \ robocopy.exe, with the information: "parameter is incorrect ...".
It was probably about a few libraries - because they do not exist
I have a screen shot - exactly four, taken at the time of installation.
Photo in the attachment.

This is a text in Polish (I'm from Poland). That's why I translate fragments:
"New file ....." followed by the file name Skylab .... and then follows the message:
"The parameter is incorrect.
Waiting time: 30 seconds ... Retrying is underway ... "

Then it is redoing - and then I closed this window. And I do not have Skylab files. Same with the Eagle piano. But Raven's piano is!
That means there is some programming error.

Of course, I installed the upgrade - all that was possible.

Please answer - what should I do?
Attachments
fot3.jpg
(395.28 KiB) Not downloaded yet

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest