Hal 6 doesn't save instrument category selection

Use this forum for an overview of collected bugs and to report new ones.
Post Reply
Ivochkin
Junior Member
Posts: 71
Joined: Wed Dec 29, 2010 11:25 pm
Contact:

Hal 6 doesn't save instrument category selection

Post by Ivochkin » Sat Dec 15, 2018 7:31 pm

Hal 6 doesn't save instrument category selection after closing and reopening gui. In 6.1 it did.

video showing problem here https://www.youtube.com/watch?v=MDQlfac ... e=youtu.be
MacBook Pro 15 - 2016 touchbar

Gerrit Junge
Steinberg Employee
Posts: 165
Joined: Tue Feb 01, 2011 1:30 pm
Contact:

Re: Hal 6 doesn't save instrument category selection

Post by Gerrit Junge » Wed Jan 16, 2019 2:56 pm

Hi Ivochkin,
this is no bug, this is by design. The "global" Mediabay will not remember the last settings for any slot because you want perhaps load different instruments in series in different slots and therefore we decided to keep always the initial universal settings for the "global" Mediabay.

If you want to exchange a program for a slot based on the settings you have made already, you should use the "individual" Mediabay which is unique for each slot :
Slot_media.png
(47.99 KiB) Not downloaded yet
best regards
Gerrit
Senior Quality Engineer
VST Instruments
Steinberg Media Technologies GmbH

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest