Copying Looping Structure from One Sample To Several Others (solved)

Use this forum for an overview of collected bugs and to report new ones.
Post Reply
nmccamy
New Member
Posts: 1
Joined: Thu Oct 01, 2015 2:19 pm
Contact:

Copying Looping Structure from One Sample To Several Others (solved)

Post by nmccamy » Sun Dec 16, 2018 7:28 pm

Can I copy the looping structure from one sample to several others? I know Kontact can do this.
Right now I have to set up the same looping for each sample and it's very time consuming.
All my samples are mapped to individual keys.

dlpmusic
Junior Member
Posts: 169
Joined: Fri Feb 04, 2011 6:47 pm
Contact:

Re: Copying Looping Structure from One Sample To Several Others

Post by dlpmusic » Mon Dec 24, 2018 7:30 pm

If I highlight all the samples at the same time it seems like I can change things and all samples get that change.
Cubase 10.x, I7 8 5960k Core, 32 gb
Halion 6.x, Large VE PRO setup with about 3000 Tracks

https://www.samplefuel.com

nickmccamy
New Member
Posts: 21
Joined: Thu Dec 28, 2017 9:47 am
Contact:

Re: Copying Looping Structure from One Sample To Several Others

Post by nickmccamy » Sun Dec 30, 2018 8:54 am

You are correct! It works out perfectly!
Thanks for the tip!

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests