Halion 6: Routing MIDI back to DAW

Alles zu HALion 6 und HALion Sonic 3
Post Reply
trollcat
New Member
Posts: 18
Joined: Fri Oct 14, 2016 11:16 pm
Contact:

Halion 6: Routing MIDI back to DAW

Post by trollcat » Mon Apr 24, 2017 3:56 am

Is there are MIDI out just like Groove Agent 4, from the Halion 6 to the DAW, so that can be fed into other VSTi ?

valsolim
Junior Member
Posts: 164
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:54 pm
Location: Brno, Czechia
Contact:

Re: Halion 6: Routing MIDI back to DAW

Post by valsolim » Tue Jun 13, 2017 10:21 pm

Unfortunately, HALion 6 does not feature a MIDI output port. Which is a pity since a MIDI output could be extremely useful in connection with scripting.
--
Miloslav
Cubase Pro 9.5, WaveLab Pro 9.5, HALion 6, Windows 10, Plogue Bidule, Cognitone Synfire, Celemony Melodyne, MeldaProduction, ToneBoosters, Voxengo, Steinberg MR816csx, Presonus DigiMax FS, ART HeadAmp 6 Pro, IK Multimedia ARC 2, Adam Audio A7X + Sub10, AKG K271 mkII, TC Electronic Konnekt 24D, Steinberg UR22, Audix D2, D4, D6, i5, ADX-51, Sennheiser e614, 2x Shure SM137, Røde NT1-A, DPA 4099 S/U, Roland FC-300, Steinberg CC121, Yamaha KX49

Post Reply

Return to “Halion 6 | Halion Sonic 3”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest