"Import Tracks from Project" broken?

Post general topics related to Nuendo 8 here.
Post Reply
User avatar
Dietz
Junior Member
Posts: 159
Joined: Sat Dec 18, 2010 5:40 pm
Location: Vienna / Europe
Contact:

"Import Tracks from Project" broken?

Post by Dietz » Thu Sep 13, 2018 11:10 am

Hi all,

after a looooong time of hesitation I finally bought the update to NU8. Still dislike the GUI (especially the mixer), but I thought I needed some of the features.

One of the features I've been looking for _a lot_ was the "Import Tracks from Project"-option, as I use this in ProT**ls day in, day out. Somehow I can't see Groups and FX tracks in the import dialog. 8-/ ... Is this a bug, or am I doing something wrong?

TIA,
Last edited by Dietz on Thu Sep 13, 2018 11:14 am, edited 1 time in total.
/Dietz

| audio | engineering | music | production |
| soundware | development |

| Nuendo versions from 3.0 to 8.2 | on various systems and platforms |
| Steinberg user since the 80ies | Nuendo user and forum member since 2000 |

User avatar
Dietz
Junior Member
Posts: 159
Joined: Sat Dec 18, 2010 5:40 pm
Location: Vienna / Europe
Contact:

Re: "Import Tracks from Project" broken?

Post by Dietz » Thu Sep 13, 2018 11:13 am

Answer to myself: This seems to be a missing feature ... oh boy. Can't believe it ... :-P
/Dietz

| audio | engineering | music | production |
| soundware | development |

| Nuendo versions from 3.0 to 8.2 | on various systems and platforms |
| Steinberg user since the 80ies | Nuendo user and forum member since 2000 |

Zinnematic
New Member
Posts: 18
Joined: Fri Dec 01, 2017 8:34 pm
Location: Orlando, FL
Contact:

Re: "Import Tracks from Project" broken?

Post by Zinnematic » Thu Sep 13, 2018 5:01 pm

Yeah you're right - I don't see FX or Groups at the import track dialog either. Hadn't noticed this before. And there's no way, at least that I can see, to save a group/aux channel preset. Both of these things can be done in PT.
I get that you can save group and FX channels as a template, but this wouldn't help if you already have a session going and then want to import group or track presets.

Are we missing something?

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest