Show selected automation

All feature requests and suggestions for upcoming releases of Nuendo 8 can be posted here.
Post Reply
User avatar
Audiomangler
Junior Member
Posts: 57
Joined: Sun Jun 19, 2016 12:07 am
Location: London
Contact:

Show selected automation

Post by Audiomangler » Wed Nov 15, 2017 9:40 am

Would love to have show selected automation parameter like in pro tools, you click on the parameter and and it instantly shows it in the arrange window so quick. Only way I can find something like that is in the automation panel,show automation on writing.

User avatar
MattiasNYC
Grand Senior Member
Posts: 3194
Joined: Thu Dec 16, 2010 9:27 am
Contact:

Re: Show selected automation

Post by MattiasNYC » Wed Nov 15, 2017 2:43 pm

If I remember correctly; in Pro Tools you click a modifier and then click on the GUI for the parameter you want to see and it'll toggle the track view in the edit window to show that overlay, correct? In Nuendo I think you can right click and choose "show automation lane" or whatever it says....

Does that do what you're looking for?
Nuendo 7.1.4 / Lynx TWO-B / Windows 10 Pro 64-bit / Ryzen 1700 3.7GHz (oc) / 16GB Corsair Vengeance DDR4@3200MHz / Nvidia GTX 660 / ASUS x370-A mobo/ 500GB WD Blue system drive / Crucial BX100 250GB SSD media / spinners for library/backup ::::: iZotope RX / Phoenixverb Surround / DaVinci Resolve / Faderport / Applied Acoustics UltraAnalog / my pet pony Frank

Oliver.Lucas
Senior Member
Posts: 1314
Joined: Wed Dec 15, 2010 11:26 pm
Contact:

Re: Show selected automation

Post by Oliver.Lucas » Thu Nov 16, 2017 10:25 am

I guess he wants it with 3rd party plugs as well.
Latest Nuendo on various Macs
Main machine: Hexacore 3.3 Cheese grater with USB3 and RME Raydat, 48GB RAM, Radeon HD 7970, Caldigit FASTA USB C, Intensity Pro, PT HD 11, macOS 10.13

User avatar
MattiasNYC
Grand Senior Member
Posts: 3194
Joined: Thu Dec 16, 2010 9:27 am
Contact:

Re: Show selected automation

Post by MattiasNYC » Thu Nov 16, 2017 2:37 pm

You know, I never realized it didn't work on 3rd party plugins!

+2 then...
Nuendo 7.1.4 / Lynx TWO-B / Windows 10 Pro 64-bit / Ryzen 1700 3.7GHz (oc) / 16GB Corsair Vengeance DDR4@3200MHz / Nvidia GTX 660 / ASUS x370-A mobo/ 500GB WD Blue system drive / Crucial BX100 250GB SSD media / spinners for library/backup ::::: iZotope RX / Phoenixverb Surround / DaVinci Resolve / Faderport / Applied Acoustics UltraAnalog / my pet pony Frank

Post Reply

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest