Cubase 10 weirdness

Post general topics related to Cubase Pro 10, Cubase Artist 10 and Cubase Elements 10 here.
Post Reply
eph221
New Member
Posts: 41
Joined: Wed May 17, 2017 9:15 pm
Contact:

Cubase 10 weirdness

Post by eph221 » Wed Aug 28, 2019 12:13 am

In a medium size project something weird is happening such that when I choose and event and then ctrl click to another event it undoes the first selection. This type of behavior is happening randomly. Like I can choose one event and hit ctrl A and it only picks half of the total events

User avatar
jaslan
Grand Senior Member
Posts: 3191
Joined: Fri Jan 21, 2011 11:42 pm
Contact:

Re: Cubase 10 weirdness

Post by jaslan » Wed Aug 28, 2019 12:32 am

What troubleshooting have you done? Restart computer and Computer. Try different projects. Perhaps reset preferences via safe start mode. Try new project, etc., etc.
Cubase Pro 10. Core-i7 7700HQ, 16GB RAM, Windows 10. UR44. M-Audio Axiom Pro 61. Fishman TriplePlay. Komplete 11 Ultimate. Jamstix 4. Absolute VST3. 418 Carrier Landings.
SoundCloud

eph221
New Member
Posts: 41
Joined: Wed May 17, 2017 9:15 pm
Contact:

Re: Cubase 10 weirdness

Post by eph221 » Sun Sep 01, 2019 8:35 pm

It just went normal. No idea what happened. Buggy, no?

mozart
Member
Posts: 333
Joined: Wed Dec 29, 2010 11:36 am
Contact:

Re: Cubase 10 weirdness

Post by mozart » Mon Sep 02, 2019 2:04 pm

I've had that (among other oddities) but can never pin them down .....
Music for Film and TV

www.matthewmooremusic.co.uk

eph221
New Member
Posts: 41
Joined: Wed May 17, 2017 9:15 pm
Contact:

Re: Cubase 10 weirdness

Post by eph221 » Thu Sep 05, 2019 2:26 am

It's happening again. :(

eph221
New Member
Posts: 41
Joined: Wed May 17, 2017 9:15 pm
Contact:

Re: Cubase 10 weirdness

Post by eph221 » Mon Sep 09, 2019 11:29 pm

New Symptom...random lines with midi and kontakt instrument (instrument tracks) will not play. I used to be able to mute then unmute to get them to play, but that don't work no more. Still the same problem with selecting clips.

eph221
New Member
Posts: 41
Joined: Wed May 17, 2017 9:15 pm
Contact:

Re: Cubase 10 weirdness

Post by eph221 » Mon Sep 09, 2019 11:30 pm

New Symptom...random lines with midi and kontakt instrument (instrument tracks) will not play. I used to be able to mute then unmute to get them to play, but that don't work no more. Still the same problem with selecting clips.

User avatar
jaslan
Grand Senior Member
Posts: 3191
Joined: Fri Jan 21, 2011 11:42 pm
Contact:

Re: Cubase 10 weirdness

Post by jaslan » Tue Sep 10, 2019 3:36 am

Have you tried resetting all the preferences and or Safe Start mode?
Cubase Pro 10. Core-i7 7700HQ, 16GB RAM, Windows 10. UR44. M-Audio Axiom Pro 61. Fishman TriplePlay. Komplete 11 Ultimate. Jamstix 4. Absolute VST3. 418 Carrier Landings.
SoundCloud

eph221
New Member
Posts: 41
Joined: Wed May 17, 2017 9:15 pm
Contact:

Re: Cubase 10 weirdness

Post by eph221 » Sat Sep 14, 2019 12:44 am

It's back to normal now.

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: riki_ko and 7 guests