Page 1 of 1

Batch export?

Posted: Tue Apr 09, 2019 3:26 am
by hitmeister
:?: Is the batch track export function available in Cubase Artist 10?

Re: Batch export?

Posted: Tue Apr 09, 2019 10:53 am
by Martin.Jirsak
Hi,

No, you cannot export multiple channels at once in Cubase Artist.

Re: Batch export?

Posted: Tue Apr 09, 2019 9:26 pm
by hitmeister
This should absolutely be included.

Re: Batch export?

Posted: Wed Apr 10, 2019 6:10 am
by svennilenni
hitmeister wrote:
Tue Apr 09, 2019 9:26 pm
This should absolutely be included.
Yes, all features of Cubase Pro should be included in artist, just not the price...

Re: Batch export?

Posted: Wed Apr 10, 2019 7:13 am
by hitmeister
Sorry, but that's not at all what I'm saying. This is a basic function. It's perhaps even more likely to be needed by a musician who is not a pro and needs a pro to mix his/her tracks.

Re: Batch export?

Posted: Wed Apr 10, 2019 10:48 am
by svennilenni
hitmeister wrote:
Wed Apr 10, 2019 7:13 am
Sorry, but that's not at all what I'm saying. This is a basic function. It's perhaps even more likely to be needed by a musician who is not a pro and needs a pro to mix his/her tracks.
No, but that´s what I found comes out, when you take all the different features that different People on the forums think are a "basic function" to them.
The "basic function" (IMHO) is, to be able to Export your tracks, which any Cubase version can do.

Re: Batch export?

Posted: Fri Apr 12, 2019 8:58 pm
by hitmeister
Again, this is the one feature that could be more useful to an amateur than a pro.