Cubase Pro 10 - Goove agent SE 5 in two computers

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
Post Reply
to-coruche
Junior Member
Posts: 56
Joined: Thu Aug 03, 2017 9:31 pm
Location: Portugal
Contact:

Cubase Pro 10 - Goove agent SE 5 in two computers

Post by to-coruche » Sat Dec 15, 2018 4:12 pm

Hello everyone;
Question (probably silly):
I recently bought a new PC and as I have a USB-elicencer with all the keys of all the steinberg software I own; I installed all of it on the new PC hoping that although it could not simultaneously use a program (eg Cubase Pro 10) I could do it on any of the computers as long as I used USB-elicencer on it.
It seemed like this would be but after downloading and installing all Cubase Pro 10 on the new PC and trying to use the Groove agent SE 5, supposedly included, and that works perfectly on the older PC; but not the same on the new PC.
The module lets itself start, confirms that it is version 5.10.0.99 (64 bits) Oct, 18 2018 but it does not have the same content as my older PC (Ex: the "Binding Blank Pages" patch) does not exist in the new PC.
I also have Dorico pro 2.2; Halion 6; etc and with these so far it seems that everything behaves as expected (at least I did not have error messages like the one attached) for Groove agent SE5.
Has anyone ever had to deal with this situation?
Thanks in advance to anyone who knows how to solve this question.
Sincerely,
To-coruche
Attachments
2018-12-15 (1).png
(557.62 KiB) Not downloaded yet
2018-12-15.png
(532.04 KiB) Not downloaded yet
2018-12-15 (2).png
(590.77 KiB) Not downloaded yet

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 21865
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: Cubase Pro 10 - Goove agent SE 5 in two computers

Post by Martin.Jirsak » Mon Dec 17, 2018 11:43 am

Hi,

From this and this thread it looks there was an issue with Groove Agent SE 3. And an update fixed it. Is GASE 4 involved in your case?
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 21865
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: Cubase Pro 10 - Goove agent SE 5 in two computers

Post by Martin.Jirsak » Tue Dec 18, 2018 1:26 pm

to-coruche wrote:
Sat Dec 15, 2018 4:12 pm
NO (I think…?); but where can I go now to donloaded the GA SE 3 to repair (?) any missing files ?
At present time I´ve copy 2 files to the new PC path - C:\USERS\(MY NAME)\DOWNLOADS\STEINBERG\WIN64\Content HALion 6.
At least I have 41 patches; but in the older PC the GA SE 5 have 192 (?) where are the missing ones ?
Hi,

The library is available from the Cubase Full Installer only.

The Content is stored in:
%appData% Steinberg/Content/Groove Agent or VST Sound
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

to-coruche
Junior Member
Posts: 56
Joined: Thu Aug 03, 2017 9:31 pm
Location: Portugal
Contact:

Re: Cubase Pro 10 - Goove agent SE 5 in two computers

Post by to-coruche » Wed Dec 19, 2018 7:39 pm

Thank you Martin, I think I solved the problema with the path you gave me.
Merry Christmaas and a Happy new Year to all.
Best regards,
To-coruche

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: Rohan74 and 5 guests