"Import tracks..." does not appear on menu

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
Post Reply
oordvark
New Member
Posts: 3
Joined: Sun Dec 06, 2015 4:59 pm
Contact:

"Import tracks..." does not appear on menu

Post by oordvark » Fri Dec 27, 2019 4:58 pm

I'm running Cubase Artist 10.5.0 on Windows 10. I installed as an upgrade. No other problems I've encountered so far except this;

I'm unable to find the option to import tracks (etc) from another Cubase project - the menu doesn't show this (see attached screencap).

Is this an "issue" with the software, a feature limited to Pro only, or do I need to activate / install something to enable this.
cubase 10-5 project screencap 191224.jpg
(315.1 KiB) Not downloaded yet
Peter.

User avatar
raino
Grand Senior Member
Posts: 4161
Joined: Tue Dec 21, 2010 2:41 am
Location: San Francisco
Contact:

Re: "Import tracks..." does not appear on menu

Post by raino » Fri Dec 27, 2019 7:53 pm

rodger

Cubase Pro 10.5, Win10 Home, Halion6, BFD3, GPO, Komplete Ultimate 9, Waves Gold, Misc. other

i7 4771 Haswell Processor 3.5GHz, ADK LGA1150, 16GB RAM, GeForce GTX970, RME Fireface 400, 2x UAD-2

oordvark
New Member
Posts: 3
Joined: Sun Dec 06, 2015 4:59 pm
Contact:

Re: "Import tracks..." does not appear on menu

Post by oordvark » Sun Dec 29, 2019 12:43 pm

Thanks Rodger.

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest