I can't hear the direct offline processing

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
Post Reply
cmbourget
Member
Posts: 270
Joined: Fri Dec 28, 2012 3:47 am
Contact:

I can't hear the direct offline processing

Post by cmbourget » Sun Jan 26, 2020 11:11 pm

I can't hear the direct offline processing. I've tried everything. With the control room and cues, or without. There's nothing you can do. I don't see any help in the manual. Thank you for helping me.
Cubase 10.5, Pro Tools 2019.10
PC Windows 10, Intel Xeon E5-2667 v2 3.30GHz, 8 cores, 64 Go
PrismSound Titan, Solo Be and Focal sub, etc, etc.

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 19870
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: I can't hear the direct offline processing

Post by Martin.Jirsak » Sun Jan 26, 2020 11:57 pm

Hi,

Do you mean the Audition? If yes, make sure Control Room is enabled and Monitor 1 bus is created and routed to any output. All Preview/Audition signal is routed to this Monitor 1 bus in Cubase.
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

cmbourget
Member
Posts: 270
Joined: Fri Dec 28, 2012 3:47 am
Contact:

Re: I can't hear the direct offline processing

Post by cmbourget » Mon Jan 27, 2020 4:31 am

Martin.Jirsak wrote:
Sun Jan 26, 2020 11:57 pm
Hi,

Do you mean the Audition? If yes, make sure Control Room is enabled and Monitor 1 bus is created and routed to any output. All Preview/Audition signal is routed to this Monitor 1 bus in Cubase.
I'll look at this and come back to you. Thank you.
Cubase 10.5, Pro Tools 2019.10
PC Windows 10, Intel Xeon E5-2667 v2 3.30GHz, 8 cores, 64 Go
PrismSound Titan, Solo Be and Focal sub, etc, etc.

cmbourget
Member
Posts: 270
Joined: Fri Dec 28, 2012 3:47 am
Contact:

Re: I can't hear the direct offline processing

Post by cmbourget » Mon Jan 27, 2020 10:27 pm

Martin.Jirsak wrote:
Sun Jan 26, 2020 11:57 pm
Hi,

Do you mean the Audition? If yes, make sure Control Room is enabled and Monitor 1 bus is created and routed to any output. All Preview/Audition signal is routed to this Monitor 1 bus in Cubase.
Ok, I connected everything in monitor and I'm fine. The problem came from the proposed headphones connection. You had to choose a monitor and then the headphones output. Thank you !
Cubase 10.5, Pro Tools 2019.10
PC Windows 10, Intel Xeon E5-2667 v2 3.30GHz, 8 cores, 64 Go
PrismSound Titan, Solo Be and Focal sub, etc, etc.

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests