Shuttle Pro 2 not working

Post general topics related to Nuendo 10 here.
Post Reply
sbrady
New Member
Posts: 6
Joined: Tue Mar 31, 2015 12:28 pm
Contact:

Shuttle Pro 2 not working

Post by sbrady » Wed May 15, 2019 1:58 pm

My Shuttle Pro 2 works fine with our Nuendo 8
it does NOT work with Nuendo 10
any ideas how to make it work, or do we buy another controller
thanks

Dolfo
Member
Posts: 217
Joined: Wed Dec 15, 2010 10:45 pm
Contact:

Re: Shuttle Pro 2 not working

Post by Dolfo » Wed May 15, 2019 3:31 pm

It's working well in N10 for me, BUT I had to make all the setup again in the Contour application.
MacPro 12 cores 3,06GHz 32GB RAM / OSX 10.14.5
Nuendo 10 (4 rooms) / Cubase Pro 10
Blackmagic Intensity Pro
Yamaha DM2000 V2 / Yamaha 01V96 V2 / Houston
MOTU 896HD mk3 / MOTU Traveler / MOTU 8Pre / MIDI Express 128 / MOTU MTPII

sbrady
New Member
Posts: 6
Joined: Tue Mar 31, 2015 12:28 pm
Contact:

Re: Shuttle Pro 2 not working

Post by sbrady » Wed May 15, 2019 3:58 pm

I did that, still nothing, dang

Dolfo
Member
Posts: 217
Joined: Wed Dec 15, 2010 10:45 pm
Contact:

Re: Shuttle Pro 2 not working

Post by Dolfo » Wed May 15, 2019 5:11 pm

I'm in Mac
MacPro 12 cores 3,06GHz 32GB RAM / OSX 10.14.5
Nuendo 10 (4 rooms) / Cubase Pro 10
Blackmagic Intensity Pro
Yamaha DM2000 V2 / Yamaha 01V96 V2 / Houston
MOTU 896HD mk3 / MOTU Traveler / MOTU 8Pre / MIDI Express 128 / MOTU MTPII

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests