Second video window instead of main timeline window?! (a weeeeird issue)

Post general topics related to Nuendo 10 here.
Post Reply
Leveuho
New Member
Posts: 3
Joined: Tue Aug 21, 2012 5:35 pm
Contact:

Second video window instead of main timeline window?! (a weeeeird issue)

Post by Leveuho » Mon May 20, 2019 7:08 pm

Hi, Nuendo people,

loving my brand new Nuendo 10, yet still experiencing minor issues.

When hitting start with full-screen video, my main timeline screen gets covered with another video window. It's laggy but playing, the main video window freezes. When hitting "stop" and leaving fullscreen video, things go back to normal.

Never experienced anything like that on any Nuendo version nor my Nvidia GTX 1050 card nor any of my previous computer components. It all started today and I'm wondering - is it all about hooking up a Behringer X-Touch controller or something else.

Anybody faced anything similar?

Greetings!
Last edited by Leveuho on Tue May 21, 2019 7:43 pm, edited 1 time in total.
Nuendo 10 | Win 10 | Core i9
RME Fireface UFX | UAD Octo Core x3 | Adam Audio 5.1 + Stereo
Moog SubSequent37 | DSI Prophet Rev2-16 | Deepmind 12 | ARP Odyssey
Virus TI | Waldorf Blofeld | Nord Lead 4R
X-Touch and iCon DAW controllers
Warsaw, Poland

Leveuho
New Member
Posts: 3
Joined: Tue Aug 21, 2012 5:35 pm
Contact:

Re: Video issue (a weeeeird one)

Post by Leveuho » Tue May 21, 2019 7:37 pm

Nobody? Can't believe I'm the only one, show up, my Nuenders!
Nuendo 10 | Win 10 | Core i9
RME Fireface UFX | UAD Octo Core x3 | Adam Audio 5.1 + Stereo
Moog SubSequent37 | DSI Prophet Rev2-16 | Deepmind 12 | ARP Odyssey
Virus TI | Waldorf Blofeld | Nord Lead 4R
X-Touch and iCon DAW controllers
Warsaw, Poland

JDSStudios
New Member
Posts: 5
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:33 pm
Contact:

Re: Second video window instead of main timeline window?! (a weeeeird issue)

Post by JDSStudios » Mon Jun 17, 2019 5:39 am

I am on Windows 7, because there are some issues with Windows 10. Maybe not a Steinberg issue?

User avatar
Heiner Einbier
Member
Posts: 237
Joined: Mon Jan 03, 2011 9:25 pm
Contact:

Re: Video issue (a weeeeird one)

Post by Heiner Einbier » Thu Jun 20, 2019 2:22 pm

Leveuho wrote:
Tue May 21, 2019 7:37 pm
Nobody? Can't believe I'm the only one, show up, my Nuenders!
Sorry, ain't happening here, and I got a very similar setup to your's, except I got the 1070ti running. Maybe a driver issue on your 1050?
ASUS/Intel Z270 chipset - Core i7-7700K CPU 4.2GHz - 32GB RAM
RME Fireface UCX, current driver
BlackMagic DeckLink MiniMonitor SDI, current driver
AVID Artist mix, current driver
Windows 10

Asus Notebook Core i7 5500U 12 GB RAM
Windows 10

Nuendo 10
Cubase Pro 10

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest