undo bug ?

Post general topics related to Nuendo 10 here.
Post Reply
sylvainmoreau
Member
Posts: 414
Joined: Sat Aug 11, 2012 11:05 pm
Contact:

undo bug ?

Post by sylvainmoreau » Fri Sep 20, 2019 10:35 am

Hi,

i have more and more undo bug where i have to close/restart nuendo.
Maybe it's that specific session i'm working on (?) but when i start it undo works fine.. and i had that bug on previous sessions. But as i am working with templates.. i wonder if my template session has that problem where i end up having undo bugs every where.

I look in forum about it and i see posts for dorico.. not much for nuendo.
please tell me if you guys have this.
At one point UNDO in EDIT menu does not work like there is no action to undo at all.
i see my pref/general maximum undo steps = infinite
use undo branches (ticked)
next time i have the bug i'll check how this is set. (i don't see keycommand that would mess these settings)
nuendo 10.2.0 / rme fireface 802 / rme Fireface UC/ W10x64 / 16ram / i7 2600k / P67A-UD3P-B3 / AMD Radeon HD 6800 Series

sylvainmoreau
Member
Posts: 414
Joined: Sat Aug 11, 2012 11:05 pm
Contact:

Re: undo bug ?

Post by sylvainmoreau » Wed Oct 09, 2019 11:03 am

ok i get it. it's not an undo bug. it's connected with the automation write bug.
automation is stuck on W even if playback is stoped so UNDO function is not available while automation is beeing written.
nuendo 10.2.0 / rme fireface 802 / rme Fireface UC/ W10x64 / 16ram / i7 2600k / P67A-UD3P-B3 / AMD Radeon HD 6800 Series

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: maxx1mus and 2 guests