Move to origin problem

Post general topics related to Nuendo 10 here.
Post Reply
Graveley
Junior Member
Posts: 163
Joined: Sun Jan 21, 2018 9:30 am
Contact:

Move to origin problem

Post by Graveley » Sat Sep 21, 2019 5:45 pm

I have my prerecord buffet set to 1 second, so whenever I try to use “move to origin” on a clip, Nuendo throws up an error saying it can’t do it because the start time is out of the project range. How do you guys work around this? (Other than turning off the prerecord buffer...)

Thanks
N10 Windows 7

cyrileg
Junior Member
Posts: 74
Joined: Thu Dec 18, 2014 3:07 pm
Contact:

Re: Move to origin problem

Post by cyrileg » Sat Sep 21, 2019 11:45 pm

Begin your project at 1h00m00 or 0h01m00 (with project setting at 0h00m00
i7-4770K, 32Go, SSD's Samsung Pro, W10
Nvidia GTX970 - Blackmagic Decklink Mini monitor -
Steinberg UR824 - Artist Mix & Control - CC121 - Nuage Master + Fader
Nuendo 10.2
Izotope RX7 - Waves Gold - Komplet Ultimate
Nuendo user since N1

Graveley
Junior Member
Posts: 163
Joined: Sun Jan 21, 2018 9:30 am
Contact:

Re: Move to origin problem

Post by Graveley » Mon Sep 23, 2019 12:08 am

Thank you. That helps for future projects. Any tips on how to deal with existing projects that originated at 0:00?
N10 Windows 7

cyrileg
Junior Member
Posts: 74
Joined: Thu Dec 18, 2014 3:07 pm
Contact:

Re: Move to origin problem

Post by cyrileg » Mon Sep 23, 2019 8:00 am

Hi
You can change your original time in the project setting to -1 23h59m50s for example and keep your time code position
i7-4770K, 32Go, SSD's Samsung Pro, W10
Nvidia GTX970 - Blackmagic Decklink Mini monitor -
Steinberg UR824 - Artist Mix & Control - CC121 - Nuage Master + Fader
Nuendo 10.2
Izotope RX7 - Waves Gold - Komplet Ultimate
Nuendo user since N1

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests