vst3 question

Post general topics related to Nuendo 10 here.
Post Reply
Soderlund
Junior Member
Posts: 173
Joined: Tue Aug 30, 2011 1:18 pm
Contact:

vst3 question

Post by Soderlund » Sat Oct 05, 2019 4:38 pm

Hi,
I have had trouble to get Izotope;s plugins to the VST3 folder.in Nuendo 8. Now I am updating

Question: Is there some secret way to install in Nuendo 10 vst3 folder or just point to Nuendos vst3 folder when install?

just wanna check ..

Micke.
Windows 10 Intel i7 Gigabyte MOBO RME RayDat Nuendo 10 UAD octo duo solo.Izotope waves

twelvetwelve
Member
Posts: 903
Joined: Wed Dec 15, 2010 9:35 pm
Contact:

Re: vst3 question

Post by twelvetwelve » Sat Oct 05, 2019 8:58 pm

For VST3 you should not be using a custom folder at all. They're installed into Program Files/Common Files/VST3. iZotope VST3 works just fine.

Soderlund
Junior Member
Posts: 173
Joined: Tue Aug 30, 2011 1:18 pm
Contact:

Re: vst3 question

Post by Soderlund » Sun Oct 06, 2019 10:48 am

Great!
Thanks, twelvetwelve
Windows 10 Intel i7 Gigabyte MOBO RME RayDat Nuendo 10 UAD octo duo solo.Izotope waves

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests